![]() |
Bayan voleybol takımı dağılıyor Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kılpayı kaçıran bayan voleybol takımı dağılıyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş Bayan Voleybol Takımının oyuncuları gelen teklifleri değerlendiriyor. Başarılı oyuncular, "Şu ana kadar Beşiktaş'ta hiçbir yetkili bizimle ilgilenmedi. Biz de gelen teklifleri değerlendirme kararı aldık" yorumunu yaptı. Antrenör Cengiz G"öllü'nün ise Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Kaynak: www.kartalhaber.com |
Istemeyen gidebilir, kimseyi zorla tutucak halimiz yok... Ben gelirim oynamaya:D |
Çağla oynamaya talipmiş. Gidebilirsiniz kızlar. Şaka bir yana BJK için kötü gelişme. kriz büyümeden önlenmeli |
basketten sonra volybolda dagılıyo |
yönetim ne yapmaya çalışıyosunuz kardeşim sabrımızı taşırmayın....bjk amblemi olan her takım 1.lik için oynar.. |
evet arkadaşlar Arzu Göllü ve Yelena Shabovta DYO karşıyaka ile anlaşmışlar. |
Yönetim bu sene voleybola destek vermıyecek galiba... Kaptanin gitmesi kötu oldu... |
şampiyonluğa oynayan kadroyu dağıtıyorlar ayıp ya..halbuki takviye yapıp avrupada daha başarılı olabiliriz... |
Alıntı:
katiliyorum sana ... gecen sene emlak tokiye yenılmeseydık sampiyonduk.. kadro şimdi bozuldu.. yazık oldu yazık.. |
bizde parlayıp parayı kapıyolar demekki anlaşmaları 3 sene yapmak lazım |
Türkiye`de Saat: 22:16 . |