![]() |
Ayin 20 'si Geldi Ama... Eeeeee Yonetim Ayin 20 Si Oldu .hani Transferler Bitecekti Ilk Defa ...ama Olmadi Ama Uzulmeyin Bir Alistik Artik Bunlara....delgado Da Olmuyormus Helal Insan Hirs Yapar Alir Adami 2 Aydir Adami Alamadiniz...ne Olacak Yine Kamp Biter Yabanci Transferi Ligin Ilk Haftasina Anca Yetisir Sonre Ne Olur? Ne Mi Olur Biliyormusunuz 5 Macta 2 Puan Alinir Sonra Yabancilar Alisamada Vs. Vs.. Bence Artik Birakin Gorevi Karsinizda Cocuk Yok Daha Dun Defalarca Bir Ilki Gerceklestirip Kampa Butun Yabancilarimizla Gidecegiz Diyordunuz ... "size Degil Her Gece Gelecek Transferlerin Hayalini Kuran Bizlere Yazik" |
dur bakım yarını bekleyelım:D :D |
2 temmuza kadar yolu var kardeşim.....fransa kampı 2 temmuzda başlıyo:D :D |
Yönetimin İlk Sallaması Değil Bu :) Ama Bakalım Ayın 20 si Daha Yarın Belli mi Olur.. |
inanin hepiniz arkadasimsiniz dostumsunuz ama bi dusunu arkadaslar gidenlere bakin lutfen gercekci olalim yabancilarin cok ama cok iyi cikmasi lazim ki bu gencler basarili olsun dunyada hangi kulup direkt genclerle basarili oluyor kii uzuluyorumm yaaaa |
ne kadar karamsar olduk arkadaslar...bu isler kolay degil gibime geliyo...bakalim sonumuz hayir olsun...insallah fransa kampina kadar yetisir transferler....yoksa bilmiyorum yonetim ne yapar... |
nesi zor dostum yaa sen neden bahsediyorsun sezon basinda havlu atmadin mi sen gecen sene transfer sezon sonu mu yapilir gelecek sezonun calismasini hani ligin 2.yarisinda yapmislardi sen sezon sonu planlama yapmazsan oyuncularla sezon icinde anlasmassan boyle futbolcu bulamazsin iste zoru nerde bu isin anlatsana bana parayi bastiramak zorumu gerektiriyo ... burda bjk imizi kotulemek degil yalnislari soylemek onemli |
Kardeş Git Ronaldoyu Getir Yine Bu Kadroyla Olmaz Yaş Ortalamasını 23-24 e Çektiler Hani Tecrübe ? |
Alıntı:
oo zaman ?? |
Yaşlı Yaşlı Diye Bütün Takımın Başını Yediler.. Var mı Örneği Bizim Takımın ? Ajax mış Yahu Ajaxın Bütün Gençleri Kendi Alt Yapısından Ve Başarıya Uğraşana Kadar Seneler Geçti.. Bizim Beklemeye Tahammülümüz Yok.. Sene 2007 Beşiktaş Şampiyon.. |
10 gün içinde bitmesi lazım |
ya yonetim sokaga atacak paramiz yok dio , hele bir yarini bekleyelim , kesin karar bugun verilmistir yarin gazetelerde goruruz delgado icin , digerleri umrumda deil forza delgado |
ben hangi ayda hangi günde gelmişin erdini bıraktım arkadaşlar dua edelimde 35 yaşında 2 adam alıp gelmesin başkan,nede olsa ne söz verirse tersini yapıo |
şu anki kadronun kaliteli gençler ağırlıklı olması sevindirici, bu gençleri kleberson ayarında yabancılarla kaynaştırırsak çok iyi bir takım oluruz. fakat oyunkurucu, yani forvet arkası mevkii çok çok önemli. tr liginde büyük takımsanız, neredeyse bütün puanlar bu bölgedeki oyuncuların katkısıyla gelir. daha dün hassan, pancu, tümer ve sergen ile bu bölgede en alternatifli ekipken şimdi tamamını yolladık. o bölgede bırakın as oyuncuyu alternatif bile kalmadı (Burak ve İ. Akın belki). O bölgeye gelecek yabancı büyük ihtimal ligde kaderimizi belirler. Elbette kanat ve forvete kimlerin alınacağı da önemli. Stopere gelince, Gökhan zan 2 maçta bir sakatlanmazsa o bölgede sorunumuz olacağını sanmıyorum. |
Benim tahhminimde bu futbolcularla anlaşıldı ama resmi sözleşme yapılamıyor sebebide aliton ve huanfran bunlar resmen gitmeden yenilerin işi askıda kaldı sabredelim arkadaşlar Beşiktaşımız için güzel günler yakın saygılar selamlar. |
Bence Ondan Değil.. Sebebini Soracak Olursan Ankaragücünde Geçen Sezon Öncesi 7 Yabancı Vardı Gönderdi Birini. Yani Kadroda Şimdilik Bulunması Sorun Değil :) |
arkadaşlar biraz daha sabredelim.yönetim verdiği sözü tutacaktır.. |
abi dur bakalım bu kadar karamsar olma yaaaa |
hangi ayin yirmisi?? |
Alıntı:
|
ben umudu kestim daha transfer felan yapamazlar zaten delgado da basel ile idmanlara başlamış hadi hayırlısı,35lik adamlar getirecekseniz hiç getirmeyin yönetimm |
önemli olan yurtdısı kampları suanda türkler bile yok milli takımdakiler daha snra katılcak 10 gun daha vaktimiz var merak etmeyin brz pozitif dusunun.cok güzel transferler olcak bnce vayy be dicez gibime gelio |
:D :D ayın 20 side hangi ayın |
böyle konular açmasanız ...... |
2 temmuza kadar zaman var 1.yurt dışı kampına kadar yetişecektir |
insallah yetisir , cunku sabri kalmadi artik taraftarin |
ayın 20 si ama çıkmaz ayın muuhahaha böle aptal yönetim olmaz bizi aptal yerine koyuyolar.. |
öncelikle sezonu ilk acan takımlardanız. yani zaman olarak daha var ayrıca daha dünya kupası var. hangi büyük takım oyuncu transferini bitirdi. 3 yabancıya ihtiyacımız var bu üc yabancı takımızda önemli yer tutacak o yüzden dikkatli olunmalı. bir panik var. bu panik neden? transfer başladığında bütün imzalar atılacak diye bir kural mı var. sakin olun acale ile oyuncu almak ne işe yarar. yedekte tutmak için oyuncumu alacağız yani. geçen yıl direk takımda oynayan kaç yabancımız vardı. 2 yabancı 4 yerli oyuncu aldık. 6 kişi azmı yani takımda oyuncu sayısını azalttık.büyük bir değişim geçirdi takımımız.daha eksiklerimiz cok ama sabırsızda olmamak lazım |
tiganaya güvenim sonsuz....alinan oyuncular hepsi istedii oyunculardi.... |
ya sizde alemsiniz yaşlı olunca bunlar yaşlı genc olunca bunlar genc bi karar verin...genclik iyidir iyi. |
Ayın 20 si Geçince Gözümde Eski Yıllar Canlandı.. Artık Hiç Birimiz Umutlu Değiliz Hepimiz Yönetim Karşıtı Olduk. Eskiden Bu Yönetim Gün Vermezdi Bize Bizde Beklemezdik.. Zaten İyi Oyuncu Getiremeyecek Bu Sevgili Yönetim Ne Diye Taraftarlara Umut Veriyor :) Yazık O Kadar Hak Yiyorsunuz O Kadar Ah Alıyorsunuz Hiç mi Korku Yok Allah'tan.. Arkadaşlar bu Saatten Sonra Gelecek Yabancıdan Hayırda Gelmez İyi Performansta.. Biz Yine Bi Maçla Avunup Onun Bunun Maskarası Oluruz.. |
ya arkadaşlar ne bekliyorsunuz ki bu yönetimden bu senede şampiyonluk hayal delgado aylar oldu gelmedi bi delgadoyu bitiremiyolar bırakın allah aşkına yönetim ocakta gidecek dertler bitecek... |
valla iyi oyuncuyu almak çok zor helede türk futbolundaki düşüşten ve dünya kupasınında etkisindende olsa gerek. sadece bizde böyle değil bu diğer takımlara bakın. geç olsun temiz olsun derim ben. dünya kupasında oynayan oyuncular yorgun ülkelerine dönecekler unutmayın. onlar alışamayacaklarmı yeni takımlarına? |
genç takımla da olur pires futbolda kazanmanın en önemli yoludur buda gençlerle olur araya 2 3 deneyimli soğuk kanlı adam tamam |
Türkiye`de Saat: 07:05 . |