![]() |
Nobre Nobre, "Başarılı olacağım" |
insallah olur basarili....benim hic ümidim yok...tamam nobre ii topcu ama....eger kanatlara adam gibi oyuncu alinmazsa,,,gecen yildan hic farkimiz kalmayacak |
Alıntı:
|
bizar umutsuz olasın ki ateşleyesin.hep umutlu hep umutlu nereye kadar... |
Bence Nobre bizim cok isimize yaricak bir adam! |
Alıntı:
|
Nobre basarili olucaktir bence takimda |
Ben Nobre'ye Güveniyorum Insallah Basarılı Olur..! |
Alıntı:
her yil performans gittikce düsüor..ins bu yil güzel bi sezon geciririz..... nobre ye tam güen |
Alıntı:
|
inş. işe yarar öle kötü bi futbolcu değil..onun işi top oynamak,bizim işimiz desteklemek... |
arkadaşlar yahu biz bu adama bütün sene sövmedik mi, kendini yere atıyo elle kolla gol atıyo, adamları haksız yere oyundan attırıyo diye. aynı şeyleri şanlı formamız altında da yapınca ne yapacağız ne diyeceğiz hemen tepkimizzi koyacak mıyız yoksa alkışlayacakmıyız.hem kim ne derse desin eziklerin kapıya koyduğu bi adamı ben ne inönüde ne de başka bi yerde görmek istemiyorum,o parayla bobnun bonservisinide alırdık belki dahada isimli birini de alırdık |
Alıntı:
|
bence de basarili olur |
bu sene takım basarılı o la cak tırrrrrr. basında cıkan haberlere kulak asmayın. cıkan haberler besıktasımızın onunu kesmek ıcın ezık medya tarafından yayınlanıyo |
nobre ezıklerı ezıcek bu sene 3 golü ezıklere banko son 2.5 yılın en golcu topçusu tabıkı basarılı olcak bırden futbolu unutcak dııılya |
su sayilara bakin 66macta 40 gol bence harika bir forvet |
hadi nobre göster kendini...bence hırslı bi adam başaralı olur !!! hele tümör gittikten sonra,iki kat daha başarılı olmasını istiorum... |
Bjk dostlarım nobre fenerde kalmıştı artık ferairea demicekmiydik??????yani tamamen 0 kabul edelim artık bu oyuncuyu.Yapıcak başka bişi kalmadı |
Alıntı:
|
Nobre gerçeği Nobrenin fb de iken champion lar liginde attığı golleri hatırlayın.Bize attığı kafa golünü,gs ye attığı golleri hatırlayın.Bu adamda büyük ışık war.Tigana gördü.Arkadaşlar ne demiş bilionuzmu.Ben fb sawunmasının bütün salaklıklarını biliom.Fb maçlarının hepsini alıcaz demiş.En az da 2 gol atıcam onlara demiş.Bu sezon bjk türkiye kupası ve lig şampiyonu.UEFA da da en az çeyrek final oynamazsa.Karakartal bu sezon gs nin 1996 dan 2000 e kadar yaptıklarını yapmaya başladı.Onlarda uefa yı aldığında 24 yaşın altında kaç futbolcu wardı biliomusunuz.Karakartal kimliğini kazanmaya başladı.Cvp larınızı bekliyorum.SİYAH-BEYAZ:ÖLÜM-YAŞAM:) :cool: :cool: :) |
Bİr eklenti daha yapayım.Nobre ile Gs yi yenememe ızdırabı bitmiştir.Artık nobre geldi.Yani gs nin belalısı nobre geldi.hahhphoıghosahai |
iyi güzel yazmışsında keşke nobre topicine yazsaydın:) bu arada yazdıklarının hepsinde de haklısın kardeşim.. |
KardeŞİm Nobre Çok Ama Çok Yerİnde Bİr Transfer Bu BaŞindan Berİ BÖyle İdİ Şİmdİ KarŞi Çikan ArkadaŞlarda O Gollerİ AttikÇa Ona Sahİp Çikarlar Yazdiklarina Aynen Katiliyorum |
kardeşşş yazdıklarının hepsine katılıorum çok doğru sölüosun |
abi hepimiz demiyormuyduk bize nobre gibi adam lazım diye yönetim gitti kendisini aldı bea daha ne istiyoruz ki ! |
Arkadaşlar hepiniz dinleyin.NObre profesyonel futbolcu.Fenerden buraya geldi.Ama profesyonel.Türkler zaten profesyonel olamaz.Türkler bunu kaldıramaz. |
arkadaslar, ii futbolcu olabilir, ama..fbdeyken mesela o samsun macinda kendini atisi, keremin kirmizi görmesi, belki orda samsunun küme düsmesinin temelliyidi, yada o hareket yüzünden serdar tatli o kadar basarili bir yildan sonra hemen hemen hic bir mac yönetememesi...üzücü...ve bunlari yapan nobre, helehele o rize maci...sevmiyorum...ama duva ediyorum, belki düzelir, belki, ve insallah...cünkü baskalarinin haklarini yiyen bir oyuncunun besiktasta bir yeri olmaz, olamaz |
nobre alışmamız zaman alacak. |
Kafa Golü Atacak Bir Forvetimiz Yoktu En Büyük Katkisi Buraya Olur |
Nobre bi şeye yaramaz.O adamın gol atması için kanatların kusursuz olması lazım.Bizim de kanatlar kusursuz olsaydı ailton gol kralı olurdu.Bu önümüzdeki 2-3 sene bjk den bişii beklemeyin.Ezziklerdeyken adama sahtekar diyoduk bize geldi tahta kaldırdık.Lütfen biraz gerçekçi olalım.Nobre bize geldi iyi oldu.Zaten kaç senedir dürüst olduğumuz için başarı elde edemiyoduk.Bir SAHTEKAR aldık bari hiç olmazsa frikik be penaltı kazanırız.Diyoruz ya ezikler tümeri nasıl sindirecekler.Bakalım biz nobreyi nasıl sindirecez.Sahtekarlıklar dolu bir sezona merhaba. |
Nobre doğru transfer deil Nobre ancak kanatlar ve orta saha iyi olduğunda iş yapabilir.O da olsaydı ailton gol kralı olurdu.Ezziklerden gelmeden önce adama sahtekar diyoduk bize geldi tahtlara çıkardık.Diyoruz onlara tümeri nasıl sindirecekler.Bakalım biz nobreyi nasıl sindirecez.Lütfen biraz gerçekçi olalım.Nobrenin gelmesi aslında iyi oldu.Bari hiç yoktan firikik ve penaltı kazanırız SAHTEKARLIKLA.Kaç sendir dürüstlüğümüzden bişii yapamıoduk.Sahtekarlıklar dolu bir sezon görücez.Hiç kimse bu mesaja ters bi cvp veremez.Çünkü gerçeği tüm kartallar bilio ama görmemezlikten gelio. |
Türkiye`de Saat: 15:12 . |