![]() |
OKAN ayrıldı!!! Okan veda etti |
aslinda kalmasindan yanaydim ama, gitmesine uzuldum diyemem. |
yolu acik olsun ne diyelim |
yolu açık olsun söyleyecek başka birşey bulamıyorum. |
yolu acik olsun basarilar Okan a |
kalsada olurdu kalmasada ama gittiği iyi oldu. hayırlısı olsun. |
Elveda Okan.... :( |
OKan Trabzona yolcu mu? Son gelişmeler... http://www.cnnturk.com/images/spor/okan0112.jpg Okan Buruk veda etti Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Okan Buruk Beşiktaşla anlaşamadığını açıkladı. Spordabugun.com muhabiri Harun Kahraman'la görüşen Okan '' Ben Beşiktaş'tan ayrılacağımı daha önce Yönetime bildirmiştim ancak onlar Tigana'nın gelmesini beklememi istediler, ayrılacağımı bildiğim halde etik açısından bekledim dedi. Beşiktaş'a bundan sonra başarılar dileyen Okan ''aralarında Trabzonspor'un da bulunduğu bir kaç takımla görüşmelerim sürüyor ancak net bir şey yok gelecek hafta transferimle ilgili kararımı vereceğim'' dedi. Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni'nin de onay verdiği Okan Buruk'un Trabzonspor'la anlaşmasına kesin gözü ile baklıyor. __________________________________________________ ________ Sadece deneyim ya da sadece gençlikle bir yere varmanın bir garantisi yok.......Bu yeni genç Beşiktaş'ın deneyime ihtiyacı var. Tigana'nın bile uluslar arası başarısı yok...O da yeni bir teknil direktör....İlk Kupasını Beşiktaş'ta yaşadı....UEFA yolunda başarı isteniyorsa formül belli dinamizm+deneyim. |
Aloha Okan Buruk...:( :( |
Hersey icin Tesekkürler Okan, yeni takiminda insallah iyi oynar ve mutlu olursun! |
beşiktaşımıza hayırlı olsun |
Okan kardes BJK ya laik degildin hic bir yararini goremedik gs da oynadigin gibi yarisini BESIKTASTA oynamadin. nereye gidiyorsan git yolun acik olsun. donusun olmasin. DOST ACI SOYLER!! |
kalsada olurdu kalmasada ancak gitmesi bence dahah iyi oldu çnkü okan bence çok çalıma giren birisi ve topu çabuk kaybediyor kaybettikten sonrada hemen gidip faul yapıyor ! |
Tecrübeli Futbolcu Kalsaydı İyi Olurdu.. |
hep bir misafir gibiydi takımda, kaptan olarak çıktığı maçlarda dahi...yine de teşekkürler |
git tabi ya zaten bu sene bu gençlerle ya batarız yada fırtınalar estiririz |
2 sene Gayse deplasmaninda yoktu nekadar tesaduf... |
bide şu murat şahini gönderselerdi ya adamlar erciyese paf kalecisi serkanı veriyorlarmış töbe estafurullah |
hadi hayırlısı tigana ve yönetim http://img190.imageshack.us/img190/8600/tumer1126te.jpg |
bence iyi oldu,ama bizim formamızı giydi de gitti umarım gittiği yerde başarılı olur bence bünyemizde bulunun ve zmanında eziklerde ve ciconda oynamış diğer topçuları da göndersinlerr |
yolu Açik Olsun Ne Diyelim Yani.. |
ağalar uefada bile şu an en tecrübeli deli iboyla toramandır. yönetim bu adamı nası yollar. uefa da başarı istiosa. yeniler bırakın uefa yı daha inönü ye bile çıkmamış topçular. |
yolu acık olsun efendiydi ama beklediğim başarıyı gösteremedi. takıma hiç bir zaman lider olamadı.emanet gibi geldi emeanet gibi oynadı yinede teşekkürler.. |
yolu acık olsun kalmasını ısterdım |
Üzülmez kalıyorsa okan da kalmalıydı. profesyonel, efendi ve oyunun her iki yönünü oynayabilen bir oyuncu nasıl bedavadan gönderilir? kleberson ya da fahriye birşey olursa (Allah korusun) acaba o bölgede kim oynayacak? Bu sene de sağ kanatan ali güneş ile hücum edeceğiz anlaşılan. |
ya arkadaslar bu futbolculugu 5 para etmez herifi kimse savunmsaın bize tabi kimse dusunmuyo bu herifin niye 2 senedir besiktasta gayse ye karsı top oynamadıgını kimse solemiye adam acıkca ben galatasaraylıyım diyo siz okan da okan diyosunuz ayıp be valla ayıp bze uzak allaha yakın olsun |
bize verdiği hizmetten dolayı tşk ederim.yolu açık olsun |
yedek kulübesinde tecrübeye gerek yok ki |
Alıntı:
|
Okan Beşiktaşli Olmamasina Rağmen Sahaya çiktiğinda Beşiktaşliyim Diye Geçinen Topçulardan Daha Yürekli Oynadi Helal Olsun Herşey.profeyonelliği öğrenmiştir Inşallah Yanindaki Oyuncular. |
Alıntı:
|
Adam tam bir profesyonel'di. Hizmetlerinden dolayi tskler. Gittigi yerde de basarilar... |
Türkiye`de Saat: 23:26 . |