![]() |
Genç Transferler Bjk Ye Yararlimi? Takimi Genclestirme Cabasi Sizce Yararli Olacakmi? |
sonuna kadar gençlerin arkasındayızz |
niye olmasınki |
elbetteki yararlı ancak bu arkadaşların yanına tecrübeli bir kaç isim daha dahil edilse çok daha iyi olacaktır 3 sene boyunca bu kadro bozulmasın ve yabancılarınızda iyi bir uyum sağlarsa Lyon gibi oluruz ! |
umarım olurrr |
olur olur sadece biz taraftar olarak sabredelim ve bol bol storelerden bu gnelerin formalarını alalım ! |
tarafatr olarak sonuna kadar destek olmalıyız bu genclerde ıs var |
tigana bjk miza yeni bir jenerasyon getirdi ... allahin izniyle basarili olacaklar insallah |
Genclerle cok is basaracigimiza inaniyorum! Onlar basariya ac olduklari icin, canla basla savasacaklardir! Her zaman genclerin yaninda olacagim! Yenilsekte yensekte! |
hayırlısı hadi bakalım |
abi elimizde inşallah demeken başka bişey gelmiyoki İNŞALLAH OLUR |
Bence yeni transferler cok olumlu. Bu sene biraz zor gececek ama en azindan sabredersek gelecegimizi garantiye aldik. |
Bizlerin senelerdir hasret kaldığımız pırıl pırıl, gözlerinden başarı özlemi okunan ,formasını terinin son damlasına kadar terletecek ve en sonunda hepimizin izlerken gurur duyacağı zıpkın gibi bir kadro kurulmak üzere. Ülkemizin ekonomik şartlarınıda göz önüne alırsak iyi transferler yapılıyor yabancı kontenjanıda yapılacak en iyi transferlerle doldurulacaktır.Ben ümitli ve umutluyum ve gururluyum çünkü BEŞİKTAŞLIYIM . |
Olur Işallah Allah Utandirmasin... |
gençleşme gençler çok hırslı gözüküyor ama umarım bu atmosferi kaldırabilecek profesyonelliğe ulaşırlar..takımın yeni yıldızları olur.. |
bizdeki gencler türkiyenin en yetenekli gencleri o yüsden sonuna kadar desteklemeliyiz.. hepsi cok ii hadi gencler uçurun bizi güveniyoruz sizlere :D:D |
bence sonuna kadar desteklenmesi gereken bi oluşum bu gün çok başarılı dediğimiz lucesku bile böyle bi oluşuma giremedi o yüzden 100.yıl sonrası hüsranlar başladı sonuna kadar tigana ve gençlere sahip çıkmalıyız güzel günler göreceğiz güneşli günler |
gençlerle başaracağız benim inancım tam...... |
inşallah yararlı olurlar ama şunu unutmamalıyız 3 sene önce süper gençler diye aldığımız okan koç ,ümit aydın,sinan koloğlu,çağdaş,eser,gibilerine kulup kasasından milyon dolarlar çıktı bir tanesinden giderllerken kulup kasasına para girmedi. |
cok iyi oldu valla bu is tiganaya helal olsun erkenden temizledi takımı biraz sabredersek yeni jenerasyon acaip isler yapar |
tabiki yararlı olacak belli bir süre sıkıntı çekebiliriz ama sonunda hepimiz sevinecez ben buna eminim... |
takımda tecrübeli isimlerde var gençler geçen senelerdeki adamlardan çok daha ii bence arkasındayız sonuna kadar sahada koşan mücadele eden takım olsun şahsen bana yeter takım maç kaybetsede |
başka takımlar yaşları 40a dayanmış eski yıldızları getirmektense genç oyunculara şans vermek daha mantıklı. vardır tigana nın bi bildiği :cool: |
bence basarılı olur |
Göreceyiz bu sezon. Ama bu alinan genclerin hepsi Takimlarin´da cok üst düzeyde futbol oynamis, kendilerini kanitlamis en iyi oyunculardilar. Insallah biz´de daha iyi olur´lar. |
İnşallah sonları Okan Koça benzemez ve inşallah yönetim ilk başarısızlıkta bu gençleri dağıtmaz 1-2 sene sabırla ve kaliteli yabancı takviyelerle KARTALımızı güzel günler bekliyor ama biraz sabır. |
arkadaşlar bu gençlerin arkasında durulsun biz en fazla 2-3 sene sonra Lyon gibi oluruz yeter ki bu kadro ve futbolcular dağılmasın ! üst üste şampiyonluklar avrupada her sene başarı ... |
bu genclerin arasina 3-4 star kalitede yabanci alinirsa neden basarili olmayalim? Yalniz kalirlarsa tecrübeli oyuncularla takviye yapilmazsa hem kendilerine yazik olur hem besiktasa, ve tabiki bizede.... |
1 veya 2 sezon daha sabretmeliyiz sabrın sonu Lyon gibidir... |
Arkadaşlar doğru söylüyorsunuz 2-3 sene sabrettikmi Lyon PSV gibi takım oluruz tabi Tigana bizde kalıcı olursa |
Bu geçiş bu kadar sert olmamalıydı.... |
gençlerin arkasındayız. ama bütün takım genç olduunda bu iş olmaz diom ben. 2-3 tane lazım tecrübeli en az o da. |
ibrahim uzulmez tecrubeli ya daha ne istiyonuz :D |
Türkiye`de Saat: 22:28 . |