![]() |
Ankaragücü - Beşiktaşımız (Yorumlar - Tahminler) ankaragücü - BEŞİKTAŞIMIZ 33 . Hafta Karşılaşması . Tarih : 04.05.2008 Saat : 19.00 Stad : Ankara 19 Mayıs Stadı . An-gay-agücü 8. sırada . . . bursa = ankara . önemsemiyoruz bu 2 takımı ama bunları yenmek ayrı bir zevk veriyor . . . kazanacağımızdan eminim 2-0 alırız . |
kısmet olursa maçtayız ben ve arkadaşalrım sıra kankilerinde |
5 olur cok rahat bence holsko yoksa bobo war zten |
0-2 |
kankilerinin yanlarına göndericez bu toplarıda..oğlan müsvetteleri.. |
Ankaradaaaa ankaragücünee koymanın sevinciniii yasayaacagızzzz en az 3 ;) Çok pis geliyoruzzzzzz !!! Ordayız !!!! |
0-3 alırız bence kem bursacığa 3 attık kıskanmasınlarrr |
hep dediğim gibi zor geçicek maçlardan birisi olcak ve 3 puan bizim olcak içiniz rahat olsun |
Artık kaybedecek birşeyimiz yok.Bu maçı da alacağız. |
gecekondu yıkılırken orda olurum umarım... |
kazanırız 3-0 |
büyük ihtimalle ankarada olucam. maç izlemek bahane..meydan boş kalmasın |
4-0 bizim bu maç |
Mérsin Carşı oLarak Gecen hafta ki Maca qittiqimiz qibi Bu Maca da gidiyoruz..Bu Hafta Maca Gene Gideceğim.:) 2 Otobus gideceğiz.Besıktas'm Gene gaLıbıyet aLacaK.!! İmKanı oLan herKesin Maca geLmésini Rica ediyorum..Bu hafta Adana Carsı'da geLecekmiş Maca.. |
ankaraya k****bursalilar gelcekmis ! gelsinler görecekleri de olcak!! |
sonuna kadar yanındayızz..... |
|
vururuz bunlarında kafalarına... no telaş YES GOAL... |
beyler ben ankaradan gelicem bu maça çok dikkatli olalım lütfen ankaragüçlüler büyük planlar yapıomuş herkes dikkatli olsun stad çevresi polisler tarafından çok ii korunmakta ama diğer yerlerde çok dikkatli olalım |
bursa maçı için 4-0 dedim 3-0 bitti 6-0 o zaman(5-0 yani) |
yeneriz |
maça sağlam gelenler irtibatta olalım bende emanet için araba var oglanları yendik sırada kız kardeşleri var sağlam değil ölümüne geliyoruz |
gs ve sivastan ikisinden biri puan kaybedecek veya her ikiside puan kaybedecek o yüzden bu maçı alırız son haftaya az da olsa bişeyler için ümidimiz olur son haftada ts-fb var fb kaybederse çok iyi olur istediğimiz yerde bitirmiş oluruz böylece |
bu maçta atacağımız goller avaraj yönünden çok önemli inşallah bol gollü bi galibiyet alırız |
Bursa maçındaki kadar rahat olmasada bu maçı da alırız.Zemin çok kötü, bizi zorlayacaktır mutlaka.Ama futbolcuların üstünde bir baskı yok, rahat rahat çıkıp oynarlar toplarını ve yenerler a.gücünü...Oynadığı takdirde Bobo'dan gol veya goller bekliyorum...2-1 falan alırız... |
alalımda nası olursa olsun yeter kı bu bursa yalakalarını yenelım |
bobo yok holosko cezalı .. nobre den verim alınmıyo zorlarlar bizi sanırım ama Allah'ın izniyle alırız |
1:3 alırız kesin |
forvetlerin hiçbiride yokkk bu ne biçim şans ya avarej yapalım dedik forvetler yok |
1-3 OLUR BANA GÖRE MAÇ BİZİM |
1-0 olsun bizim olsun... |
beşiktaş ankaragücü maç bizim beşiktaş alayına isyan demirören istila değil istifa et:thumpdown: |
maçı alcaz başka alternatif varmı ? |
arkadaslar ben ilk yariya baktim hic iyi top oynamiyoruz penaltidan attigimiz gol ile 1-0 öndeyiz insallah maci aliriz ezikler suan berabere. neyse ben ikinci yariya bakmaya gidiyorum |
yazık oldu giden $ampiyonluğumuza gerçekten yazık oldu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
maç bitti yeni geldim inanın o ankara güçlü taraftarın halini görmeniz lazımdı çok dalga geçtik çok güzel oldu:D:D |
hiçibir şey beni beşiktaşın galibiyeti kadar mutlu etmiyor.. yine öyle oldu |
Türkiye`de Saat: 07:23 . |