![]() |
Bende maçtaydım hakemler az daha verdiriyorlardı maçı ama kazandık takım iyi mücadele etti,kayada iyi skor üretti bence maçın dönüm noktası erkan veyseloğlu nun üçlüğüydü. |
kahrolsun banvit tavuklara özgürlük:D:D:D güseldi özellikle ilk yarı...tebrikler kartalım |
sonradan acılan takımımız nedense bu sefer hızlı başladı ama sonunda oyunu dengelediler yenilseydik yazık olacaktı kazandık sonuçta |
Alıntı:
tam onu yazacaktım... ekanın üçlüğü ilaç gibi geldi zira arkasından biz yedik.:) |
vay be süper gidiyoruz harbi helal olsun takıma . herhalde para sorunu aşılmış takımdaki böyle sonuçlar geliyor .ALLAH bozmasın . böyle devam edelim İNŞALLAH . tek sorunumuz her zamanki gibi salonun yarı dolu yada yarı boş olması galiba . :) |
helal olsn size beee bu ruhsuz futbol takmna inat naslda oynuolar para alamııolar yine ckp oynuolar hell olsn size her mac ordayz aldk kombinelrmizi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok iyi oynadık maçı tv'den izleyebildim... oynadığımız basketbol hem stil olarak hem seviye olarak euroleague standardındaydı.. İNŞALLAH Şampiyon olup euroleagueye gidicez,futbolda olamadık bari bunu kaptırmayalım... Ergin hocaya güvenim tam yalnız onu da söyliyim... |
Türkiye`de Saat: 06:00 . |