![]() |
lan sivok kim ya savaşçıymış bide |
Alıntı:
|
sivok fena futbolcu değil.ama yakınlarda kötü bir sakatlık geçirmişti.eğer kalıcı bir hasar bırakmamışsa trasfer edilebilir.ne de olsa adam çek milli takımında da oynuyor. |
cissenin kız gibi oynadığı fikrine katılmıyorum..koray erkek gibi oynardı onu yollamasaydınız başkan o zaman...sağda solda yabancı aramazdık |
buarada kadlec ve sivok milli takımda ama biz bunları alamıyoz gidip milli takımda olmayan zapazupatocyi alıoz olaya bak :D |
Cisse kalmalı.Sivokk kimki |
cisseyi geçen yıl aırken düşünecektiniz yıldırım efendi.orta sahaya giunti gibi sağlam bir ön libero bulmalıyız. |
yaa bu basınn neymişşş .... bi cisse gitmek istiyor fransaya dönmek istiyor gibi haber cıkartıyorlar ... birde yönetim yollamak istiyor cisse gitmeye yanasmıyor yazıyorlar insan utanır biraz haber yazarken ya bukadar atılmaz ... |
nasil is bu ya yalama ettiniz takimi defans basrtan kurulacak bobo gidecek holosko zaten 5 aylik transfer bu takimin bir iskeleti olmayacak mi ya ? once problemli bolgeleri cozun cisse mi batti sinan efendi !!! cisse kiz gibi oynuyoda Avrupanin en iyi defansi dedigin 2 MILYONLUK kor ebe GOrdon NASIL oynuyo? bu adam canimdan bezdirdi beni ya ... |
Cisse kalmalı yanında sivok oynamalı artık çağdaş futbol düzeninde oynamalıyız.Delgadonun arkasında diarrayı koysan çare etmez asıl kız gibi oynayan delgado..Tabi bayan arkadaslar alınmasın kızdan kastımız narin yapısı... |
Türkiye`de Saat: 19:16 . |