Alıntı: burki8686´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 675283)
Cisse kalmalı yanında sivok oynamalı artık çağdaş futbol düzeninde oynamalıyız.Delgadonun arkasında diarrayı koysan çare etmez asıl kız gibi oynayan delgado..Tabi bayan arkadaslar alınmasın kızdan kastımız narin yapısı... |
bence cissenin yanına sivok diil mehmet topuz alınıp konulmalı sivok alınacaksa defansta kullanılmalı cunku bizim defansta ayagına hakim adama ihtiyac var kaptıgı topları anında orta sahada cisse ve topuz ya da daha ilerisinde delgadoya ayaga oynayabilecek adam lazım oyuzden sivokun defansın gobeginde yani stoperde oynaması lazım he bu sivok olur mivok olur ama sivogu alırsak cift onliberoda kullnamak bence enayiliktir
bu arada delgado icin de bi yorum yapayım bence delgado ksinlikle 10 numara diil ama buyuk dahi hocamız!!! ertugrul saglam onu 10 numara zannedio ve ole oynatacak aslında delgado cok yetenekli bi oyuncu sol tarafta barcadaki ronaldinho ve ya gs deki arda gibi oynayabilir calım atar kaleye sut ceker ve ya holoskoyla yaptıgı gibi verkacla iceriye girebilir asıl bizim gercekten kaliteli bi yabancı 10 numara almamız lazım buyuk hayal ama riquelme gibi ve 4-2-3-1 gibi bir duzende oynamamız lazım
hemen gaza gelmisken bide kadro yapıyım
-----------------------rustu------------------------
serdark.------zan/toraman-------sivok------tello/kadlec
----------------m.topuz---------cisse---------------
---------holosko------*riquelme*------delgado/aydın-
----------------------bobo/nobre---------------------
p.s= delgado oynarsa forvette turk olan nobre oynamalı eger aydın oynarsa bobo ve ya satılması durumunda yeni bi yabancı forvet riquelme cok ozel bi oyuncu benim hayalim gelmeside bana gore % 0.99 :) keske ricardinho gibi bi oyuncuyu buyuk hocamız!!! ertugrul saglam kullanması nı bilseydide onlibero gibi oynatmasaydı dusun holosko nun onune ne toplar atardı yada delgado nun verkaclarının onune ne toplar bırakırdı
neyse yaz yaz bitmez umarım bu sefer yonetim ve ertugrul saglam hem transferlerde hemde kadro yapısında yanlıs yapmayıp zor olmayan dogruları gorurler
yoksa bu taraftar seneye 5. 6. haftadan sonra gozu hic bi si gormez en azından ben kendi adıma bu lafı soyleyebilirm |