![]() |
bizim cisse yerinde serdar kurtuluşumuz var arkdslar bize dedgim gibi defaNs gerekli |
hayırlısı olur inşallah |
aramızda kaçımız sivok u izledide almayalım cisse kalsın diyor anlamadım.ayrıca cisse nin gidecegini yada boyle bir dusuncelerinin oldugunu yazılı medya haricinde yonetici yada menejerimizden duydunuz mu? gunde kaç haber çıkıyor ve bunların ne kadarı doğru sizce? doğrulugu hakkında emin olmadığımız konularda da olumlu ve olumsuz eleştiri yaparak doğru yapmıyoruz bence.SİVOK çok iyi bir oyuncudur,onlibero sol iç ve stoper oynayabilir 1.85 boyunda cok guclu cok mucadeleci.İleride kaptanlığımızı yapacak özelliklerde bir oyuncu. |
bu adam iyi adam merak etmeyin ama zapatochny den suphelerim war 2 sene once manisa tarafından begenilmeyen bi adamın bjk de ne isi war ama umarım yanılırım!!!! |
bizim demirören başımızdayken bişey olmaz boşuna hevesleniyoz |
tanımadığımız adamlarla bizim ne işimiz var ya böle oyuncular beşiktaşımıza yakışmıyor |
ismini hiç duymadım hangi kabileden :D |
Alıntı:
|
sivok bence önemli bir futbolcu.yakın zamana kadar çeklerin gelecek vaad eden futbolcularından gösteriliyordu.fakat yakınlarda önemli bir sakatlık geçirince eski formundan uzaklaştı.ama yine de adam hem s. prag da kaptan hem de milli takıma çağrılıyor.şayet sakatlık kalıcı bir hasar bırakmammışsa transfer edilmesi yararlı olur.benim izlenimime göre boş adam değil. |
Ben´de tanimiyorum. Yine yeni bir Gordon olmaz insallah. Adam´a email attim neyin nesisin diye :D Bak gelirsen senden cok sey bekliyoruz %1000 ile oyna haa diye. |
Türkiye`de Saat: 00:28 . |