![]() |
aydını yemişsin dostum. yazık |
arkadaşlar ben bu sivok la diğer zapotocny'i tam olarak tanımıyorum burdaki arkadaşların çoğu da böle sanırsam..Bence bi oyuncu nun iyi mi kötü mü olduğunu anlamak için etkili bi yöntem geldi aklıma..udinese'nin ve sparta pragın aynı bizim forum gibi forumları vardır.orayı takip etsek.eğer taraftarlar oyuncunun gittiğine üzülüyosa biz sevinelim..yada bizde ki gibi tandoğanı alana baki bedava gibi yorumlar varsa vay halimize:) |
tanımıorum ama gelince öğreniriz:D |
sivokun ne adını duydum ne de kendisini tv de gördüm.Adı sanı duyulmamış gordon tarzında bi adam heralde...Şimdi bizim defans yabancılardan oluşursa mecburen bi tane de kaleci gerekecek aynı dili konuşan. |
ADam bir düşüneyim avrupa şampiyonası sonrası konuşalım diyerek yan çizmeye başlamış.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
---------------------------RUSTU (hakan) S.KURTULUS-----İ.TORAMAN------ZAPOTOCNY-----MALIK FATHI (a.tandogan)-------(tuna)------- (gokhan zan)-------(kadlec) ------------------M.TOPUZ---------SIVOK -----------------(u.inceman)------(m.sedef) ----------HOLOSKO-------DELGADO----------TELLO ----------(s.ozkan)--------(cisse)-----------(aydın) --------------------------KLASNIC --------------------------(nobre) mecburen kadlec ve cisse yedekte kalıyor ki bu durumda bence kadlec' e de cok fazla gerek yok, yerıne yedekte i.üzülmez olur, m.sedef olur veya koyarsın beke Tello' yu, önunede Aydın' ı yerlestırırsın mac ıcınde degısıklık gerekırse cisse de tam bır savascı on lıbero olmadıgı ıcın onu hem on lıberoda hemde gerekırse bıraz onde de kullanabılırsın delgado' ya alternatıf olarak. kadroda olmasında yarar var. |
..........rüştü................. toraman....zan.....sivok......kadlec .............s.kurtulus........... s.ozkan....delgado......tello .........holosko.......bobo.... duruma gore 3-5-2 ye donebılecek bı kadro sivok ortaya gelebilir bence cok makul kurtulus kesınlıkle onlıbero dusunuluo zapo da sag bek tunada tam olarak stoper gibi deiller bu sekilde mükemmel takım olur |
Alıntı:
------------------Rüştü------------------- --S.Kurtuluş----Zan------Zapo----Kadlec-- --(Toraman)---(Toraman)----------------- ---------------Sivok--------------------- --S.Özkan-------------------------Tello-- ----------------Delgado------------------ -------Holosko--------------Nobre-------- Bobo gider eğer Delgado da giderse o zaman Tello Delgado'nun yerine geçer Aydın sola geçer. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:29 . |