![]() |
Alıntı:
|
Sinan Engin: Sivok’a kefilim Menacer Sinan Engin, yapılan transferlerin oldukça yerinde olduğunu belirtirken, Çek futbolcu Tomas Sivok’a da kefil olduğunu söyledi. Sivok’un tam bir nokta transfer olduğuna dikkat çeken Engin, “Ona çok güveniyorum. Güvenimizi boşa çıkartmayacaklar. Savunmamız önümüzdeki sezon yabancı ağırlıklı olacak. Sivok da bu bölgenin solunda kendisine forma şansı arayacak” açıklamasını yaptı. ‘Beşiktaş’tan tam isabet’ Filip Holosko’nun menaceri ve Çek futbolunu yakından takip eden Mithat Halis, Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferlerini değerlendirdi. Halis, “Zapotocny, her bölgede oynayabiliyor. Mücadeleden hiçbir zaman kopmuyor. Sivok’un ise daha farklı bir yapısı var. Hava toplarında çok etkili ve zamanlaması mükemmel” dedi. Ünlü menacer, Anthony Seriç’i çok iyi tanımadığını ancak Beşiktaş’ın Türkiye’nin en iyi savunmasını oluşturduğunu ifade etti. fanatik Sivok ve sol bek :dontknow: |
Dur dur, Serici tanimiyormus, ama Türkiye'nin en iyi defansini yapmisiz. Hahhaha ne kadar saf bunlar yahu, abi fanatik ne kadar da atiyor ben anlamiyorum ki. Jeneratörlerimi var acep? :D |
Ya arkadaşlayamlar benim anlayamadığım tek bir oyuncu UĞUR İNCEMAN Turkcel süper liginin en vasat orta sahalarından ve bizden başka bu oyuncuyu isteyen yok.Manisa dört gözle bu oyuncuyu satmayı bekliyor çünkü onlarda en karlısının bu olduğun u biliyor.Bize SELÇUK İNAN gibi iki yönlü orta saha oyuncuları lazım.BAL YAPMAYAN ARI MİSALİ OYUNCULARI İSTEMİYORUZ!!!! |
Beşiktaş'ta sıcak saatler! Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Hırvat futbolcu Anthony Seric ve Çek futbolcu Tomas Zapotocny ile 4'er yıllık anlaşmaya vardığı, bonservisi İtalya'nın Udinese takımında bulunan bir diğer Çek futbolcu Tomas Sivok ile 2 yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetim bu futbolcular için kulüplerine ve futbolculara ödenecek, transfer bedellerini transferin resmi olarak başlayacağı 1 Haziran tarihinden sonra kamuoyuna duyuracak. Beşiktaş yönetimi bu tarihten sonra 4'er yıllık anlaşmaya vardığı Seric ve Zapotocny ve satın alma opsiyonu kendisinde olma şartıyla 2 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya vardığı Sivok ile resmi sözleşme imzalayacak. Kaynak : DHA http://www.sporx.com/futbol/superlig/111919/http://i.ixnp.com/images/v3.31/t.gif |
bu adamı uzun süredir tanıorm,bjk nin yıllardan sonra yaptığı tek trasfer ve zapotocny tbiki italyada ve hep uyum içinde olmaları en büyük avantajımız.. |
Alıntı:
sivok sol bek mi oynayacak?hehehe cok güldüm hakkaten bu kadar kolpa olmaz |
Alıntı:
|
Football Transfer Market Web news: EXCLUSIVE TMW - The agent Nehoda: "For Rajtoral there are Torino" The players coming from Czeh Republic are often good players for the italian football. The agent of David Nehoda has two clients coming from this country, that could make speak about them the next market. Nehoda, speaking before all of Tomas Sivok. What is the situation?"The loan of Sparta is ended, now the player will come back to Udinese or will transfer to another club". We have spoken always with you, about the interest of Lazio, while now seems to come out also Besiktas... "At the moment the player is concentrated in European Cup, so all is postponed..." Bugun transfermarket de yeni bir haber çıktı.Sivokun managerine göre kesin anlaşma yok.Daha önce sadece Lazionun ilgilendiğinin medyaya söylemiş manager.Ama şimdi BJK devredeymiş.euro08 sonuna kadar ertelenmiş görüşmeler. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:12 . |