![]() |
ne işi var bu kazmaların ya bizde..seneyede hüsran yine bana hasret var şampiyonluk hasretiiiiiiiiiii! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vallah imza atilmadiktan sonra ben bu gazetecilerin yazilarina inanmiyorum ya gözümle görecem yada bjk.com.tr'den yayinlanacak |
:(:( |
ya böyle haberi buraya tasimasak daha iyi olmaz mi???zaten hep yalan.. bizde bekliyelem bende biktim ama belki bu sene (s.e. bir süpriz yapar (sanmam))ama hazirana kadar sürer bu transferler... |
Alıntı:
|
namaza mı gelcek acaba |
Sivok ısrarı, Cisse yüzünden Sinan Engin, Demirören’e “Cisse kız gibi oynuyor. Savaşacak birine ihtiyacımız var. Sivok bize uygun, stoper de oynuyor” dedi http://www9.gazetevatan.com/newpics/...3374502461.jpgBEŞİKTAŞ’IN Udinese’den Zapotoncy ile Tomas Sivok’u beraber istemesinin sebebi ortaya çıktı! Yeni sezona güçlü bir savunma ile girmek isteyen siyah-beyazlıların bu sezon gerektiği kadar yararlanamadıkları Cisse’yi gönderip yerine Sivok’u almayı kafalarına koyduğu belirtildi. Özellikle menajer Sinan Engin’in Cisse’nin ipini çekmek istediği ve bu konuda başkan Yıldırım Demirören’e baskı yaptığı ifade edildi. Engin’in Demirören’e, “Adam ön libero ama kız gibi oynuyor. Onunla seneye yola çıkarsak işimiz harap olur. Cisse’yi gönderip savaşacak birine ihtiyacımız var. Bu nedenle Sivok bize uygun, stoperde de oynuyor” dediği öğrenildi. Başkanın da Cisse’den memnun olmadığı ancak son kararın Ertuğrul Sağlam’a bırakılmasının uygun olacağını söylediği, Sağlam’ın da kararsız kaldığı ifade edildi. Ancak Beşiktaş’tan yılda 1.5 milyon Euro alan ve sözleşmesi süren Cisse’nin gitmeye yanaşmayacağı, sadece bonservisinin verilmesi halinde ayrılma kararı alması bekleniyor. Bu arada Sivok’un Çek Milli Takımı’na çağrılmasından sonra görüşmelerin Euro 2008 sonrası devam edeceği öğrenildi |
bence cisse kalmalı ortasahanın en cok basan adamı ayrıca zekı adam alan daraltıyo onun yanına savasan bı zencı alsınlar mesela romarıc super futbolcu.bu adamdan vazgecsınler bence |
lan sivok kim ya savaşçıymış bide |
Alıntı:
|
sivok fena futbolcu değil.ama yakınlarda kötü bir sakatlık geçirmişti.eğer kalıcı bir hasar bırakmamışsa trasfer edilebilir.ne de olsa adam çek milli takımında da oynuyor. |
cissenin kız gibi oynadığı fikrine katılmıyorum..koray erkek gibi oynardı onu yollamasaydınız başkan o zaman...sağda solda yabancı aramazdık |
buarada kadlec ve sivok milli takımda ama biz bunları alamıyoz gidip milli takımda olmayan zapazupatocyi alıoz olaya bak :D |
Cisse kalmalı.Sivokk kimki |
cisseyi geçen yıl aırken düşünecektiniz yıldırım efendi.orta sahaya giunti gibi sağlam bir ön libero bulmalıyız. |
yaa bu basınn neymişşş .... bi cisse gitmek istiyor fransaya dönmek istiyor gibi haber cıkartıyorlar ... birde yönetim yollamak istiyor cisse gitmeye yanasmıyor yazıyorlar insan utanır biraz haber yazarken ya bukadar atılmaz ... |
nasil is bu ya yalama ettiniz takimi defans basrtan kurulacak bobo gidecek holosko zaten 5 aylik transfer bu takimin bir iskeleti olmayacak mi ya ? once problemli bolgeleri cozun cisse mi batti sinan efendi !!! cisse kiz gibi oynuyoda Avrupanin en iyi defansi dedigin 2 MILYONLUK kor ebe GOrdon NASIL oynuyo? bu adam canimdan bezdirdi beni ya ... |
Cisse kalmalı yanında sivok oynamalı artık çağdaş futbol düzeninde oynamalıyız.Delgadonun arkasında diarrayı koysan çare etmez asıl kız gibi oynayan delgado..Tabi bayan arkadaslar alınmasın kızdan kastımız narin yapısı... |
bence yabancı bir ön liberoya ihtiyaç yok.. tabi gidip geremi yi getirebiliyolarsa ona laf yok. yerli bi ön libero ile halledilir bu sorun bana kalırsa. u. inceman ismi geçiyor mesela fahri de var.. |
Alıntı:
|
Kadlec ve Sivok nokta transferler, kesinlikle alinmali. Bari siz hataya düsmeyin, ey taraftar! |
Alıntı:
|
artik bu cekleri alalim ..belki uyumu daha cabuk saglarlar...ben sahsen bunlardan hic biri dogru düzgün tanimiyorum ve izlemedim..zaten biz ne desek bos ..transfer s.E..ve Y.d. yapicak..artik onlara güvenmek lazim baska care kalmadi... |
Alıntı:
kesin aralarında 500 bin yada 1 milyon € fark vardır oyuzden zapataocnye bakmıslardır |
Alıntı:
bence cissenin yanına sivok diil mehmet topuz alınıp konulmalı sivok alınacaksa defansta kullanılmalı cunku bizim defansta ayagına hakim adama ihtiyac var kaptıgı topları anında orta sahada cisse ve topuz ya da daha ilerisinde delgadoya ayaga oynayabilecek adam lazım oyuzden sivokun defansın gobeginde yani stoperde oynaması lazım he bu sivok olur mivok olur ama sivogu alırsak cift onliberoda kullnamak bence enayiliktir bu arada delgado icin de bi yorum yapayım bence delgado ksinlikle 10 numara diil ama buyuk dahi hocamız!!! ertugrul saglam onu 10 numara zannedio ve ole oynatacak aslında delgado cok yetenekli bi oyuncu sol tarafta barcadaki ronaldinho ve ya gs deki arda gibi oynayabilir calım atar kaleye sut ceker ve ya holoskoyla yaptıgı gibi verkacla iceriye girebilir asıl bizim gercekten kaliteli bi yabancı 10 numara almamız lazım buyuk hayal ama riquelme gibi ve 4-2-3-1 gibi bir duzende oynamamız lazım hemen gaza gelmisken bide kadro yapıyım -----------------------rustu------------------------ serdark.------zan/toraman-------sivok------tello/kadlec ----------------m.topuz---------cisse--------------- ---------holosko------*riquelme*------delgado/aydın- ----------------------bobo/nobre--------------------- p.s= delgado oynarsa forvette turk olan nobre oynamalı eger aydın oynarsa bobo ve ya satılması durumunda yeni bi yabancı forvet riquelme cok ozel bi oyuncu benim hayalim gelmeside bana gore % 0.99 :) keske ricardinho gibi bi oyuncuyu buyuk hocamız!!! ertugrul saglam kullanması nı bilseydide onlibero gibi oynatmasaydı dusun holosko nun onune ne toplar atardı yada delgado nun verkaclarının onune ne toplar bırakırdı neyse yaz yaz bitmez umarım bu sefer yonetim ve ertugrul saglam hem transferlerde hemde kadro yapısında yanlıs yapmayıp zor olmayan dogruları gorurler yoksa bu taraftar seneye 5. 6. haftadan sonra gozu hic bi si gormez en azından ben kendi adıma bu lafı soyleyebilirm |
Skyblues dediki =sivok fena futbolcu değil.ama yakınlarda kötü bir sakatlık geçirmişti.eğer kalıcı bir hasar bırakmamışsa trasfer edilebilir.ne de olsa adam çek milli takımında da oynuyor. her milli takımda oynayanı alsak ne olur...... |
Alıntı:
|
Cisse kalsın :( |
bizim cisse yerinde serdar kurtuluşumuz var arkdslar bize dedgim gibi defaNs gerekli |
hayırlısı olur inşallah |
aramızda kaçımız sivok u izledide almayalım cisse kalsın diyor anlamadım.ayrıca cisse nin gidecegini yada boyle bir dusuncelerinin oldugunu yazılı medya haricinde yonetici yada menejerimizden duydunuz mu? gunde kaç haber çıkıyor ve bunların ne kadarı doğru sizce? doğrulugu hakkında emin olmadığımız konularda da olumlu ve olumsuz eleştiri yaparak doğru yapmıyoruz bence.SİVOK çok iyi bir oyuncudur,onlibero sol iç ve stoper oynayabilir 1.85 boyunda cok guclu cok mucadeleci.İleride kaptanlığımızı yapacak özelliklerde bir oyuncu. |
bu adam iyi adam merak etmeyin ama zapatochny den suphelerim war 2 sene once manisa tarafından begenilmeyen bi adamın bjk de ne isi war ama umarım yanılırım!!!! |
bizim demirören başımızdayken bişey olmaz boşuna hevesleniyoz |
tanımadığımız adamlarla bizim ne işimiz var ya böle oyuncular beşiktaşımıza yakışmıyor |
ismini hiç duymadım hangi kabileden :D |
Alıntı:
|
sivok bence önemli bir futbolcu.yakın zamana kadar çeklerin gelecek vaad eden futbolcularından gösteriliyordu.fakat yakınlarda önemli bir sakatlık geçirince eski formundan uzaklaştı.ama yine de adam hem s. prag da kaptan hem de milli takıma çağrılıyor.şayet sakatlık kalıcı bir hasar bırakmammışsa transfer edilmesi yararlı olur.benim izlenimime göre boş adam değil. |
Ben´de tanimiyorum. Yine yeni bir Gordon olmaz insallah. Adam´a email attim neyin nesisin diye :D Bak gelirsen senden cok sey bekliyoruz %1000 ile oyna haa diye. |
Türkiye`de Saat: 16:27 . |