![]() |
Arkadaşlar SERGEN nedir?okuyun lütfen... :) Sergen dünyaya gelmiş en büyük 100 futbolcunun içerisindedir.Ama kendine bakıp,gece hayatında olmayaıp,özel hayatı karmaşiık olmayıp,kendini işine werseydi şimdi real madritde 10 numara oynardı.Hemde bütün duran toplar beckhama deil sergene kullandırılırdı.Cvp larınızı bekliyotum.:) Türkiyede En büyük yetenek SERGEN ama en büyük FUTBOLCU değil. |
sana katiliyorum...ama sergenin bu yeteneginle bize verdigi anlar..mesela chelsea maci, yada sampiyonluk golu...belki kendi yeteneyini ii kullanmadi ama bize cok sey verdi...ve tabiiki bu yeteneklen sekersporda oynamasi üzücü...ama dedigin gibi büyük bir yetenek, futbolc u degil |
haklısın..ama sergen kendi kaderini kendi çizdi...kalsa gene desteklerdim..para için 2. lige gitti kendi bilir... |
sekerspor da basarilar segene |
valla bize çok şey werdi ama.yapabileceklerinin yarısını bile göremedik.Sergen gibi futbolcu 100 yılda 1 gelir |
evet doğru ancak tigana doğru söyledi bakın bugün sergen nedemiş ! tigana yalan mı söyledi ! |
Sergen Bİze Futbol Olarak Verebİleceklernİn Yarisini Verebİldİ O Çok BÜyÜk Bİr Yetenek Ama HİÇ Bİr Zaman Profesyonel Bİ Sporcu Olamadi Ve Bu Sezon GÖnderİlmesİ Çok Yerİnde Bİr Karardi... |
yeteneklerını kımse görmezden gelemz ankaraya geldi şimdi ostım stadında izleyecegım onu:D |
doğru söze ne denir |
sergen tabi ki büyük yetenek ama tek sorunu başına buyruk olması. kendi yolunu kendi çizdi sonuçta yoksa şu an bile avrupanın en ii takımlarında oynuyo olurdu |
Türkiye`de Saat: 02:30 . |