![]() |
ben acikcasi bu sene basketbolda pek ümitli degilim, baska bir konu altindada yazmistim, ezikler ibrahim kutluay, ömer onan, mirsad türkcan ve rasim basak gibi oyunculari yeniden renklerine kattilar,daha dogrusu ibrahim falan, mirsad onlarda oynadimi bilmiyorum...ama bu adamlar gümbür gümbür transfer yapiyor, biz halan el amin diyoruz, biz bence kerem gibi bir yetenekli milli takimda oynayan bir oyuncu almaliyiz |
Alıntı:
Biz de kendimizi satsak, Ulkere yalakalik yapip birlessek biz de yapariz herhalde. Isterse Wright gitsin ve ezikler Efes'i de satin alsin, yine yeneriz Yalanbahceyi. |
bence sen duygusal davraniyorsun, tamam adamlar kendilerini sattilar, ve fnerbahcenin basketbol takimi yok bence, cünkü basketbol subesi ülker ile birlesti, ama fb-ülker takimi güclendi...ve benim kizdigim sey, biz iki yildir bütün türkiyeye basketbolda büyüsümüzü izlettirdik, simdi bizi gecmesin bu salata takimi, ve ondan korkuyorum, zaten eziklerin sahasi bile yok, abdi ipekciyide dolduramiyorlar...ama biz yinede cok iyi transferler yapmaliyiz, tamda efes gibi bir takima kaffa tutuyorken, simdi bir geri adim cok üzücü olur... |
Alıntı:
|
bi gelse varya süper ötesi olur,,birde yanında hüseyin beşok oldumu yemede yanında yat:) |
ya siz neden el amini küçümsüyosunuz kiii...:confused: adam hem oyun kuruyodu hemde beşiktaşın futbol taraftarını basketbol karşılaşmalarına transfer etti.beşiktaş basketbol takımının bu kadar iyi oynamasında bence çok büyük pay sahibi. -taraftar desteği bi takımda başarı yolunda etkili değilmidir? ve eğer gelirse beşiktaş daha da iyi olur... :cool: _______________________BENCE______________________ :cool: |
el amin denilen basketbolcu sadece bir hayal arkadaşlar boyle bir yonetimi varken BEŞİKTAŞımızın.adamın yıllık ücretine bizim yönetimimiz 2-3 oyuncu kapatmayı yeğlerler.Basketbola yatırımı geçtiğimiz sene biraz daha artırsalardı şampiyonluk kaçınılmaz olucaktı fakat artık tren kaçtı.Klubün mali portresi bu haldeyken kimse bu takımdan şampiyonluk beklemesin seneye.Basketbol para işidir arkadaşlar.Akatlar bizi bir yere kadar götürür ordada bırakır bu sene olduğu gibi.Para olmazsa başarı ancak hayalden ibarettir. |
Alıntı:
El Amin oyun falan kurmuyordu ve takim da iyi oynamiyordu, tamamen El Amin ve Varda'nin ozel yeteneklerinin ustune kurulu bir takimda, zaten o yuzden Murat Didin bu takimin dagilmasina izin verdi. |
tekelden reese aldık bence olmaz bu iş |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:10 . |