![]() |
Böyle Sey Olmaz. Aziz adamı gecen sezon son 6 haftanın incelenmesini istemiş.Bunun üzerine şike tahkim kurulu kuruldu.Ben hala samsun maçundan itibaren süre gelen BEŞİKTAŞIMIZIN aleyine oynanan oyunların bulundugu maçlarında arastırılmasını istiyorym...:mad: :mad: :mad: :mad: |
Sende Güçlü Ol Sende İste.. |
allahin ezigi tekerlek adam sen once kongre ye etekle gelemzsin onu ogren oonce ama haklisin omrunun sonuna kadar cikartamayacagin seyi kongrede nasil cikartacaksin once sen elle attigin gollerin sorusturmasina katil sonra son 6 mactaki salakligini once dekanlara hocalara arastirt son macta kupa nasil kacar konulu panale katil sonrada etrafta adamim diyede gezme ezik takimi geri zekalilar yonetir anca!!! |
naaapmaya çalışıo bu adam şampiyonluk tescil edildi bilew. ah azize ah |
asıl o eziklerin haksız yere 13 puan aldıkları maçları bi daha izlesinler. elle atılan goller mi ararsın ofsayt pozisyonlar mı verilmeyen kartlar mı :mad: |
birakin su azize'yi ya...adam bir türlü kaybetmesini ögrenemedi gitti... onca kupalar kaybetti, avrupa'da sifir cekti, etmedigi rezillik kalmadi daha hala ötüyor ya... seref... |
Kaale Almayon Şu Adami Adamda Denmezya Azİze :d AĞzi Olan KonuŞuyo İŞte Allahin EzİĞİ İŞte |
samsun maçının ve ikinci yarının tekrar gözden geçirilmesini istiyorum..... ama bizim başkanın sesi azize nin sesi kadar çıkmıyor ne yaparsın.... |
azize hanımefendi rica ederiz acaba sizler bizim 101.yılımızda kaçan şampiyonluk hakkında ne diyeceksiniz...Lütfen konuşurken eskiye dönüp bir bakın etme bulma dünyası burası...! |
azize'nin ben a.... tövbe tövbe... |
Türkiye`de Saat: 22:30 . |