![]() |
artik su erman toroglu köpegini ve sinan engin utanmazini susturalim arkadaslar adam her maraton programinda besiktasa saldirmaktan bikmadi. daha ziyade biz besiktas taraftarina. bugün yine bize agzina geleni saydi. utanmasa küfür edecek. daha iki hafta önce futbolcusunu döven el-feneri taraftarini öve öve bitiremiyor. büyük besiktas taraftari ezik fener taraftarini örnek alacakmis. yok efendim stadi parcaliyorlarmis. yeter artik. susturalim su köpegi. biz büyük besiktas taraftariyiz. bu köpege pabuc birakmayalim. bir sözümde assagilik sinan engine olacak. mactan sonra bizi elestirmek senin ne haddine, hadsiz. cikmis inönüdeki sivas macini ve oftas macini bizim yüzümüzden kaybettigini acikliyor. kendisinin hic sucu yok. cok masum birisi. liverpoolden 8 yerkende suclu bizdik degilmi? gordon schildenfeldide biz aldik degilmi. serefsiz sisko. kapa ceneni ve defol git artik. tabi haysiyetin varsa. |
artik icimizdeki ve disimizdaki besiktas düsmalarini susturalim |
altımıza almak lazım anlar ozaman kiminki daha büyük |
icim yaniyor valla. gecen serefsiz ermani stadin yaninda gördüm, hala saldirmadigima üzülyüroum |
tam bir editt çocuğu sözüm erman içindi .. sende öyle bi konu açmışsın ki sinan enginle erman yan yana terslik oluyodu az kalsın :) |
abi taraftarimizi assagilayan herkes benim icin yanyana. hepsi serefsiz... |
sinan engine hakaret etme hakkınız yok haddinizi bilin onun kadar emeğiniz varmı bu takıma . |
arkadaslar sakın olun düzgün kelimeler secin tartısmaya meydan cıkarmayın |
ne haddi be, nediyorsun sen. ne katkisi oldu siskonun besiktasa. söylede bilelim. 2003 teki sampiyonlugu kastediyorsan lucescu, sergen, ronaldo, zago, pancu, ilhan mansiz, tümer, nouma, giunti ve digerlerinin sayesinde olduk sampiyon. sen neyden bahsediyorsun. anlatta dinleyelim. evet sinan engin besiktasa zarar veriyor. yakismiyor. adam cikip taraftari kötülüyor, sende onu yere göge sigdiramiyorsun. yazik sana |
Alıntı:
sinan engini bnm tanıdıgımın yarısı kadar tanıyosan ben sana söyliym... belki o adamn sinan enginin takıma sağladıgı yarar kadar yarar sağliyamamıştır ama sinan engin kadarda zarar sağlamamıştır....sinan engin kadar klüpten para kazanıp sahtekarlık işlerini halletmemiştir..... |
Türkiye`de Saat: 22:35 . |