_Blackseagless_ | 12-05-2008 04:38 | Alıntı: vonaldinho´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 670815)
kardes anlatta bilelim ne emgi gecmis. ondan sonra biz karar verelim onun emekleri neremize dursun...
ne yapmis besiktasim icin. demirörenin düsmani idi. her programda yerden yere vururdu. simdi ne oldu. baskanin yalakasi oldu. demirörenin gururu varsa gider diyordu. simdi ne oldu?? baskanin yalakasi oldu.
ben hayatimda bu kadar piskin, bu kadar utanmaz bir yönetim, menejer ve teknik heyet görmedim. |
Yav yapmayın etmeyin çok gaddarca eleştiriyorsunuz , sayın sinan enginde neticede bir insandır hataları olabilir ama bu kadar hakareti hak etmiyor , gerek 100. yılda gerekse futbolculuğu döneminde emekleri çok büyüktür.
Ayrıca bağzı görüşlerinde çok haklıdır mesela bir grup taraftarın alkol alarak maça gelip sonra olay çıkartıp sahaya maddeler atması hiç hoş değil ayrıca onların yüzünden defalarca saha kapandı , bunu eleştirmekte sinan engin çok haklı .
Lütfen biraz yapıcı olalım , Beşiktaş taraftarı hep yıkıcı olduğu için kaybetti ,böyle giderse kaybetmeye devam edecek . Başkan ın gitmesini şüphesiz hepimiz istiyoruz ama gitmiyor mecburen katlanıcaz.
Lütfen daha sakin ve yapıcı olalım , saygılar. |