![]() |
Japon Alex de gündemde Beşiktaş yabancı futbolcu arayışlarında Dünya Kupası'nda yılıdızı parlayan listesine aldı. Beşiktaş yabancı transferinde gündemine sürpriz bir isim aldı. Siyah-Beyazlılar Japonya Milli Takımı'nda forma giyen Brezilya asıllı Santos Alessandro 'Alex' için görüşmelere başladılar. Defansif orta saha oynayan Urawa Red takımı futbolcusu Alex 29 yaşında... http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 kaynak: www.kartalhaber.com |
bence alinmaz |
arkaslar topıc actıgınız zaman kaynak belırtın lutfn |
ok abim unutmusum |
Gelmesin... |
defansif deil ofansif adam almamız lazım yoksa seneyede hüsran |
bencede defansif değil ofansif adam lazım bize |
buda kimya o kadar iyiyimiş japonyada ne işi var bu adamın |
28 yaşında süper olur geçen yıl 27 ye girmişti bu şubat 28 oldu galba |
yok daha neler |
bu ne abi bu adam mı şampiyon yapcak bizi. dalga mı geçionuz. yönetim sakın saçmalama. ön liberoya mavuba,zokora gibi adamlar varken bunu mu alcaz. saçmalık |
yalan haber mi desem air haber mi desem ne desem bilmiyorum ki :) |
Pek iyi adam deil bu |
brs ewwel lig tv de hbrlerde cıktı bu adam kimdir kim deildir hıc ızleyen warmı arkadaslar? |
yaş 29 dünya kupasında 2 maç oynadı diye adam alınır mı hem çok yabancılık çeker |
Alıntı:
|
Onun Gibi çok Oyuncu Var Boş Adam Yaramazzzz |
sol bek lazim degil sol kanata adam lazim |
2002 dunya kupasinda baya bi iyi oynamisti ama bu dk da bence ii deildi |
Bu adam çok güzel dünya kupasında oynarken keşke beşiktaşa gelse demiştim inş. gelir top tekniği süper defansın solunda oynuyor. Topu oyuna çok iyi sokuyor. Ama japonlar bunu bırakmaz adamlar milli takımına bile almışlar. |
Bu Adam Dünya Kupasında 2 Maç Oynamadı Bi Kere Son 2 Dünya Kupasındada Vardı.. Japon Liginde Oynuyor Çokda İyi Sol Kanat Oyuncusu.. |
japonya Nin TartiŞmasiz En İyİsİ Alex...bence Gayet İyİ Oyuncu,,,dÜnya Kupasindakİ 3 MaÇinida Seyrettİm Sol Kanatta SÜper Bİr Adam ,ortalari Ve Arapaslari MuhteŞemdİ..alinabİlİrse Alinsin Bence,,zaten Gİlberto Nun Fİyatini 10 Mİlyon Euro Ya ÇikarmiŞ Herta DÜnya Kupasi Performansindan Sonra.. |
Arkadaşlar bir takım kaç gol yerse yesin bir fazlasını atarsa maçı kazanır..bu yüzden defansif deil ofansif yönü güçlü adamlar almaları lazım |
Alıntı:
bende tabiki gilbertoyu isterim ama 10 milyon falan etmez gilberto eğer öyle olacaksa ucuza bu adam alınsın bence |
Türkiye`de Saat: 00:30 . |