![]() |
söz verelim eğer yönetim gerçekten kendini de aşıp kaliteli isim yapmış adam getirirse forma alalım söz verelim İLK SÖZ BENDEN . maça gitmek için vakitlerim uygun olursa kombine de alıcam. BİZDE SÖZ AĞIZDAN BİR KERE ÇIKAR |
Vallahi istanbul'da otursam birak bomba transfer olayini her yil bir kombine benden!!! |
benden de bir söz kesinlikle 26 numaralı forma alıcağım................................. yeterki delgado ve diğer söylenenler gelsin.....o gün sipariş geçiyorum..... |
Alıntı:
iyi de arkadaş sen yönetimi mi tutuyorsun Beşiktaşı mı. Sen alacaksın formanı formanın arkasında delgado aimar gökhan yazması değil önünde Beşiktaş arması olması önemli destek değil Beşiktaşlılık budur. |
söz bende alcam tabi her sene aliyorum ama bu sene Bomba Transferin alcam |
delgado ve yanındada şu dünya kupasındaki meçhul yıldız gelsin söz |
arkadaşlar forma veya kombine almak için isim yapmıs yıldız futbolcu ya gerek yok. maddi gücü yeten,BEŞİKTAŞ'ı gönülden seven ve tv basında cekirdek yiyerek değilde tribünde büyük bir coşku ve hırsla takımı desteklemek isteyen kim varsa forma ve kombine almak beşiktaşlılık görevidir.unutmayalım ki ; kişiler gelip geçicidir ASLOLAN HAYATTIR, HAYATTA BEŞİKTAŞ... |
Alıntı:
|
arkadaslar eger yildizlar gelirse forma alacam kombine alacam diorsunuz, siz futbolcular icin deyil takim icin bunlari yapmaniz gerek. Bunlari dusunelim ve her yeni sezon birer forma alalim ve imkani olanlarda kombinede alsinlar.. hersey BESIKTAS icin Yildiz futbolcular icin deyil... |
Alıntı:
|
illa transfere bile gerek yok herkez taraftar olarak gitse isimsiz forma alsa o bile yeter oda mı olmadı storelerde 2 ytl den başlayıp istediğiniz fiyata kadar alınacak bir sürü şey var ! |
beyler alınsada alınmasada besıktasımıza sahıp cıkmalıyız.bır tane BESIKTAS var. |
[quote=kranjcar]illa transfere bile gerek yok herkez taraftar olarak gitse isimsiz forma alsa o bile yeter oda mı olmadı storelerde 2 ytl den başlayıp istediğiniz fiyata kadar alınacak bir sürü şey var ![/quo eziklerin 100. yılında şampiyon olmasını engelleyemezsek bizim 100. yıl şampiyonluğu anlamını yitirmez mi |
Alıntı:
|
beyler bizim sewgimiz,tutkumuz futbolculara deil şanlı renklerimize olmalı. saygılar. |
bende söz veriyorum zaten her sezon alıorum bu sezonda alırım nolcak |
Alıntı:
|
ben transer yapmasada giderim biz takımımızı trasnfer yaptığı için yada kupa aldığı için sevmiyoruzz.hep destek tam destek |
ben yildiz gelmesede alacam formayi |
Vallahi Bu Yönetim isterse kimseyi almasin ben bu sene 2 tane Forma alacagim |
ben 3 hafta sonra istanbuldayim, ilk isim dolmabahceye gidip stadda dokunmak..hehe.... sonra bjk storea gidip kendime bir forma ve bir atki alacagim, ve soguk almanyada gecirdigim her gün giyneceyim.....söz, transfer olsun olmasin, sadece besiktas icin.... |
sadece Besiktas icin. Helal Vallah |
walla ben kosovadayim ama bende gene de soz vermek istiyorum , ama turkiyeden siparis edemiyoruz , sadece soyle deyebilirim , eger turkiyeye gelirsem soz alacam bi tane forma |
ben su an polonyadayim ve kismet olursa insallah haftaya tukiyedeyim(kayseri) ve besiktasimizin formasii ve urunlerini kesinlikle alacam...her yil oldugu gibi...zaten o sanli formayla buralarda dolasmak benim icin inanilmaz bir gurur kaynagi...zaten arabamin arka tarafi tamamen besiktasimizin urunleriyle kapali:)hepinize sevgiler... |
bnde sapina kdr soz veriorum drogba,juninho,riquelme gibi klas unlu isimler gelirse birer tane formalarindan alcam,oss olmasinad ragmen kombinemide alip beşiktaşimizi desteklerim.. |
abi ben iyi futbolcu getirselerde getirmeselerde her sene mutlaka en az bir forma alırım,,iyi futbolcuda getirirlerse bu sene 2 tane alacam söz:) |
Yönetim Gider Yıldız Futbolcu Gider Hayat Biter Beşiktaşlılık Bitmez.. Lisanslı Ürün Hepimizin Takıma Olan Borcu.. Eh Transfer Olursa Tetikler Olayı O Ayrı Mesele.. |
gücü yeten her BEŞİKTAŞ lının boynunda bir yüktür bu..takımına,BEŞİKTAŞINA,SİYAHINA,BEYAZINA sahip çıkalım bu takımın..hiç kimse gelmemiş olsa takımımızı yalnız mı bırakıcak yani..herkes en az bir forma alsın bu sezon başında... HEP DESTEK,TAM DESTEK... |
söz kardeşim onlar yeterki kaliteli oyuncu getirsin |
Delgado geldi bakalım forma alacanmı?? Forma almak için sebebe bak senin gibiler yüzünden forma satışı yerlerde sürünüyo. |
yaaaa arkadaslar yeni formaları ne zaman tanıtacaklar çünkü almak için sabırsızlanıyorum ben yıldız oyuncu gelsede gelmesede alcam inşşş formalar çok güzel olur bence bu sene formalardan biri turuncu olsun gecen sene yapacaklardı ama vazgectiler heralde inş bu sene yaparlar yawww ayrıca ben sadece forma degıl aykkabı tişört capri forma alcam yani bjk storedan giyinicem sadece siyaz ve beyaz olcam |
Türkiye`de Saat: 01:07 . |