![]() |
insallah gelir ... |
samanyolunda kolpa haberler yer almaz onlar demişse doğrudur |
gelirse iyi olur ama haber kolpa gibi |
Beşiktaş kulübü sezonun transfer bombasını patlatmak üzere Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'nın bir çok önemli ekibininde trasnfer listesinde olan Mehmet Topuz'a siyah-beyazlı fomayı giydirmeye hazırlanan yönetim Kayserispor'a da yüklü bir bonservis bedeli ödeyecek. Samanyolu Haber Spor Müdürü Mehmet Şeyho'nun sunduğu Spor Zamanı programı yorumcularından ve Beşiktaş camiasına yakınlığı ile bilinen Yemen Ekşioğlu'da bu transferin gerçekleşeceğini söyledi. |
okadr yüklü bi ödeme yapıl mamalı en azından holoskoya verdigimz deger iyidir |
Alıntı:
|
3 4 futbolcuya 12 milyon euro vereceğimiz tek futbolcuya verelim adam gibi adam alılım. |
videoda izlediğim kadarıyla ekşioğlu kesin konuşmuş gibi ekşioğlunun sezon başında bjk tvde bu sene hakemlere dikkat edin beşiktaşın hakkını yiyecekler hakemlerle ilgili kurul mu ne bişi oluştururken gs liler tarafından oluşturuldu felan vs.... demişti dediği gibide oldu ayrıca forza da bir topik vardı eskiden bir kişi topuzla konuştum beşiktaşa gelecek demişti tabi böyle birşeye inanmadım ama dalga geçiçi bir topik olsa silinirde düşünüyorum ayrıca sezon ortasında 11 milyon gibi uçık bir teklif vardı belkide sezon sonu için anlaşılmış olabilir fb çokistiyordu sezon ortası hatta anlaşma olmuş gibi haberler çıkmıştı kayseri birden döndü sinanın topuz transferi için başkan gece aklına koyar sabah alır belki demeside acaba bu durumu cağrıştırıyor diyorum fb almasın diye ucuk bir teklif vermiş olabilirmi bekleyip göreceğiz ekşioğlunun kendi sesinden duymasam inanmazdım ama adam kesin konuşuyor bekleyip göreceğiz |
|
ya şu topuza 11 milyon euro fazla diyenleri anlamıyorum! kardeşim burda türkiyenin en iyi futbolcusundan söz ediyoruz bizim bobo 15 ederse k.bakmayında topuz hayli hayli 11 eder belkide daha fazla bile eder |
Türkiye`de Saat: 01:52 . |
Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2