![]() |
Flash..nobre Artik Bizden simdi tumorun yaptigindan sonra eziklerin ezikligin farkina varip bjk imiza gecen tumorun karsisina ve eziklere karsi bizi savunacak gercek kartal o artik onu kabullenip destekleyelim bizi secti cunku +++++++++++++ kadikoyde dogdu besiktasli oldu helal olsun sana marcio ferreia marcio ferreia ooooo nasill ezikler uyuz olur hehee |
Bu Saatten Sonra Nobreye Sahİp Çikmak Lazim. Belkİ Ezİklerde Oynarken Bazi Hareketlerİnİ Sevmİyordum Ama(elİ İle Gol AttiĞinda Sevİnmesİ Gİbİ) Artik Bİzİm. Haydİ Nobre!!!!! |
nobre bizden artik onu kabulenmek en iyisi |
bi turlu sinmio içime umarım basarılı olur sevindirir. |
Nobre yi destek olalım yönetim aldı bizede ona sahip çıkmaktan başka bişey düşmüyor. |
Benimde İçime Sinmiyor.. |
oradan gelene destek biraz zor geliyor insana ama, sonucta besiktas formasi var artik sirtinda, bu da yeter bence. |
hep destek tam destek |
bana da pek sinmedi ama attıklarıyla oyunuyla inş kabul ettirir kendini bu camianın parcası olur |
Alıntı:
|
bende içime sindiremiyorum ama hiç değilse geldiği takımı satarak gelmedi adam gibi geldi. tümer gibi değil |
bence yeni ismini kullananlım arkadaşlar ferreia daha güzel |
evet ona cok iyi davranmamiz lagzim |
BEŞİKTAŞ formasını kim giyerse giysin her futbolcuya sahip çııkmamız lazım. çünkü takımını,rengini,armasını ve kulübünü temsil ediyor. duygusallıgı ve geçmişi bırakıp dogru yolu er yada gec buldugu için nobreyi tbrk edelim ve sahip çıkalım.. ASLOLAN HAYATTIR , HAYATTA BEŞİKTAŞ... |
kadikoyde dogdu besiktasli oldu helal olsun sana marcio ferreia marcio ferreia oooooooooooooooohttp://www.tekno-logic.net/modules/F...icon_halay.gifhttp://www.tekno-logic.net/modules/F...icon_halay.gifhttp://www.tekno-logic.net/modules/F...icon_halay.gif |
ezilerin nobre nobre nobre nobre marcio nobre tezerahatu bitecek kadikoyde dogdu besiktasli oldu helal olsun sana marcio ferria marcio ferria ooooooooooooo |
walla alen abi karakartal forum da cok i bisey dedi , " biz artik oyuncuyu performansina gore alkislayacaz " " oyle ben besiktasliyim , kapalidan cok mac seyrettim falan ilgilendirmiyor bundan sonra" sonuna kadar katiliyorum alen abiye |
Nobre iyi futbolcu. insallah basarili olur, hep destek tam destek. |
Alıntı:
sadece destek deyin okadar |
nobre saracoğlunda fenere koysana koysana koysanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
koyar koyar hic merak etme |
golleriyle kendini sevdirecek hele bir de fenere gol atarsa bu iş tamamdır.desteek . |
haydi ferreria koçum be.... |
o artık BEŞİKTAŞ ın başarısı için ter dökecek..sahip çıkalım.. |
rahatsızım ama inşallah iyi olur katkı sağlar ancak şu nouma için yapılan besteyi kullanmayalım sakın. |
Ben Nobreye Samsun maçından sonra gıcık olmuştum ama şimdi benimsedim adamı adam isim bile deiştircek.Bide şu var Nobre eziklerde çuvalla gol attı.Burda formunun tepesine çıkarsa gol kralı olur |
sırtında beşiktaş forması taşıyan her futbolcuya destek vermek bizim görevimiz. ayrıca nobre tam beşiktaşın aradığı tipte bi golcü....... |
besiktas formasini giyen birisine laf solemek beşiktaşlilik degildirr sonuna kdr nobreyi desteklemeliyizz... |
asla içime sindiremiyorum ve sindirmicemde bence nobre tam bir fiyasko bizde hiç başarılı olamaz.eziklerde bütün takım onun üstüne oynuyodu ve ondan çok başarılı oluyodu bizde sağ ve sol kanat da o kadar iyi değil anlicanız bence tam bir fiyasko bidahaki sene gene göndermeye yer ararız gitti paralar.başkanım biraz daha dikkat transferde!!! |
beyler benimde içime sinmiyo ama o artık beşiktaşın futbolcusu kabullenmemiz lazım |
tasiyacagi forma yeter! |
Ewt Ezikbahceden geldigi İcin İçimize Sinmiyor Cogumuzun... Bir Sogukluk Var.... Ama Bakarsınız Attıgı Gollerde Bütün O Soguklugun Yerini Sıcaklık Alır???? Insalllah.! |
Alıntı:
|
bence bu buyuk formanin askina sabretmek ve bekleyip gormek laim...bence hersey iyi olacak... |
Türkiye`de Saat: 06:27 . |