![]() |
Kod adı anti-Fener! Kod adı anti-Fener! http://i.karakartal.com/images/haber...en013_2506.jpg Başkan Yıldırım Demirören, F.Bahçe'ye 100'üncü yılını zehir etmek için kolları sıvadı. Demirören'in amacı, ezeli rakibini her dalda geride bırakmak Beşiktaş-F.Bahçe rekabeti, önümüzdeki sezon müthiş bir gerilime dönüşecek gibi. Zira Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören kendisini ve yönetimini her fırsatta eleştirerek, yıpratmaya çalışan Aziz Yıldırım'a Türkiye Kupası ve Marcio Nobre transferinden sonra yeni darbeler vurmak için müthiş bir planın düğmesine bastı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü kongre sonrası yeni teknik direktörü ve sürpriz transferleri açıklayarak şov yapacağını düşünen Demirören, bunun önüne geçmeyi planlıyor. Ülker Grubu'nun finans desteğini de arkasına alan Demirören, üç yabancı transferini yapıp, Fenerbahçe'den önce kamuoyuna açıklayarak, bir adım öne geçmek istiyor. Yönetim, bu 3 yıldızın imza şovuyla F.Bahçe'ye darbe vurmanın yanı sıra 150 bin forma, 30 bin kombine satma hesapları da yapıyor. Her fırsatta 'Beşiktaş Başkanı olarak ilk görevim rakiplerimizin 100. yıllarında şampiyon olmalarını engellemektir' diyen Yıldırım Demirören, F.Bahçe'ye açtığı savaşı futboldışı branşlara da kaydıracak. Ezeli rakibinin 100'üncü kuruluş yıldönümünde basketbolda da şampiyonluk için ciddi yatırımlar yaptığı bilinen Demirören, erkek basketbol takımına 2 süper transfer yapılması için talimat verdi. Aynı plan bayanlarda da uygulanacak ve gelecek sezon Fenerbahçe'nin basketbolda başarılı olması kesinlikle engellenecek. Bunun için hiçbir maddi fedakarlıktan kaçınılmayacak. Ayrıca Fenerbahçe'nin Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nın antrenörü Cengiz Göllü'ye kancayı takmasına da kızan Yıldırım Demirören, filede de iki branşta da şampiyonluk için takım kurulması talimatını verdi. Kaynak: Sabah |
Senelerden Beri Başkana En Çok Yakıştırdığım İlk Hareket Oldu :) Bravo Başkan Devam Et.. |
inşallah hislerimıze derman olmus baskan |
valla ii olur helal olsun sırf 100.yılda kimse şampiyon olmasın diye inanıyorum transferler iyi yapılacak diye düsünüyorum Her Yüz Yılın Efendisi Büyük Beşiktaş |
150 bin forma 30 bin kombine bize düşen görev sadece bu. bunu gerçekleştirelim gerisini başkan halleder:D |
zehir zembelek etmek icin ilk once fatih tekke yi almak gerekir ardindan sol campbell i :D ama bomba transfer yapacaksa bunlar cok unlu olmali aimar gibi |
helal başkan inş.eziqlerin her dalda başarılı olmasına engel olucaz........ |
helal baskan yıne havlu atmayalımda o sampıyon bu sampıyon olsun demeyelımm http://www.tekno-logic.net/modules/F...on_whistle.gif |
doğru artık şu ezikleri biraz ezmek lazım çok boş bıraktılar |
var ya bu başkan bu dediğini yapsın..helal olsun ona...sen bunları yap..sen bu transferleri yap bizde elimisden geleni yaparıs...forma almayan o zman beşiktaşlıyım demesin... |
budur işte her zaman dediğim gibi 100. yılında tek şampiyon BEŞİKTAŞ...... |
başkanın bu çıkışları hep güzel oluyo..konu fb olunca ne olsa ne dense müstehak..bravo başkan devam et... |
heyttt be başkanım şu dediklerini yap 2010 a kadar kimse seni almaz o koltuktan:)inanıyoruz sana başkanım bizi hayal kırıklığına uğratma. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL.... |
baskan yildizlari alsinn bizim sözümüz söz |
valla inşallah febeye bir hatta birkaç darbe daha indiririz de bu laflar havada kalmaz. febenin 100.yılında da şampiyonluğa talibiz :cool: |
kim ne derse desin ben sayın demirörenin iyi şeyler yapacağına inanıyorum.inşallah seçimlerde kazanırda iktidarda istikrar sağlarız. |
Türkiye`de Saat: 22:08 . |