![]() |
Mehmet Topuz Fener'e mi? Fenerbahçe yönetimi, sarı-lacivertli formayı giymek için sabırsızlanan Kayserisporlu Mehmet Topuz'u transfer listesinin en başına koydu. Sarı-lacivertli yönetim, almayı kararlaştırdığı yerli orta saha için listenin en başına Kayserisporlu Mehmet Topuz'u koydu. Başkan Aziz Yıldırım, kurmaylarına "Şartlarını araştırın" talimatı verdi. Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Ali Koç, Neşet Yalçın ve Nihat Özdemir'den oluşan transfer komitesi hemen harekete geçti. Ancak Fenerbahçe'nin bu transferi gerçekleştirebilmesi için elini çok çabuk tutması gerekiyor. Sarı-lacivertli formayı giymeye hazır olduğunu açıklayan Topuz'a, Barcelona'dan sonra Juventus ve Arsenal ekiplerinin de talip olduğu öğrenildi. Kayseri'nin, Mehmet için 6 milyon euro fiyat biçtiği belirtiliyor. |
futbolun en sevmediğim dönemindeyiz her gazeteden her haberden farklı ses |
mehmet topuz bence avrupaya transfer olacak yada kayseride kalacak. üç büyüklere gelmiyecek. |
6 milyon Euro mu!! 11 milyon olanını verdik biz onlara.. |
6 milyon Euro biçmişlerse alsın bizimkiler hemen, Demirören daha fazlasını gözden çıkarmış ne de olsa...5-6 milyon Euro normaldir M.Topuz için, 10 küsürlere çıkmaya gerek yok... |
Haberin yalan değil yalanın önde gideni olduğu bjk'nin bu dönem s.engin'İn açıklamalarında 12 milyon€ teklif ettikleri ve bence anlaşamadığı için kayseri topuzla bize satmayı düşündüğü oyuncuyu 6ya vermez. ayrıca gazeteciler allah size fikir ve ihsan eylesin. ve dünyanın toplamı kadar beyin versin çünkü bi insan topluluğu bu kadar gerizekalı olamaz. |
fotomac haberi besiktasa geldigini duymus demekki fotomac hemen yamadi fenere topuzu belki vazgeceriz diye :) |
ya bu adamı fenere kaptırırsak çok koyar bana |
Fenerde Topuz heyacanı diye bir haber okumuştum doğrudur oraya gider o paraları çok çünkü parayla saadet olmuyor ama bu devirde parasızda olmuy6r gitsin ne yapalım |
juventus,arsenal napsın bu adamı ya.bence büyük takım futbolcusu diil bu adam.alanın elinde patlar |
Türkiye`de Saat: 03:11 . |