![]() |
Beşikaş'ta Bobo şoku yaşanıyor Transfer çalışmaları konusunda ikinci başkan Murat Aksu’dan bilgi alan Demirören, Brezilyalı futbolcu Bobo’nun yeni sezonda takımda kalmasının zor olduğunu öğrendi.http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Golcü futbolcunun menajeri, siyah beyazlı kulübe çektiği faksta, "Bobo’yu kiralamayacağız. Satın almaktan başka çareniz yok" dedi. Beşiktaş, Arjantinli Delgado’nun transferini ise büyük ölçüde bitirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, önceki akşam Ceylan Oteli’nde yönetim kurulu üyesi Süleyman Eren’in üçüzleri Serhan, Tayfur, Burak’ın sünnet düğününde Bobo şoku yaşarken, Delgado’dan gelen olumlu haberle sevindi. Transfer çalışmaları konusunda ikinci başkan Murat Aksu’dan bilgi alan Demirören, Brezilyalı futbolcu Bobo’nun yeni sezonda takımda kalmasının zor olduğunu öğrendi. Aksu, Bobo’nun menajerinden birkaç saat önce kulübe gelen bir faksın içeriğini anlatırken, "Menajeri Bobo’ya Fransa ve İspanya’dan dört kulübün daha talip olduğunu, bu yüzden de futbolcuyu kiralamak istemediğini bildirdi. Zaten Bobo da kiralık oynamak istemiyormuş. Bize (Satın almaktan başka çareniz yok) diye yazmış" diye konuştu. Başkan Yıldırım Demirören bunun üzerine Murat Aksu’dan, transfer listesindeki diğer yabancı golcülerle temasa geçmelerini istedi. Delgado tamam gibi Teknik direktör Jean Tigana’nın çok istediği Arjantinli Matias Delgado’nun transferine de değinen ikinci başkan Murat Aksu, Basel Kulübü’nün bu futbolcunun bonservis bedeli olan 5 milyon Euro’yu peşin istediğini anlattı. Demirören de, Ülker Grubu’ndan 5 milyon Euro tutarında maddi destek aldıklarını hatırlatarak, söz konusu paranın bugün Basel Kulübü’ne gönderilmesi talimatını verdi. Aksu, başkan Demirören ile yaptığı görüşmenin ardından Edelman’ı telefonla arayarak, parayı bugün yatıracaklarını bildirdi. Kaynak: Hürriyet |
ooof hadi hayırlısı napalım giden gitsin...bu arada delgado ne bu ya..bi taraf alınmıo dio..bi sayfada alınıo bitti yazıo... bu işin sonu iiice b.k a sardı... |
inş yalandır. |
inşallah bu haberin her yeri doğrudur.Delgadoyu kesin alalım.Bobo gitsin daha iyisi gelsin beşiktaşımız için de iyi olan bu |
bobo gitsin daha iyi adamlara gereksinimimiz var |
Bobo Gİtsİn Dİyenler Bence Çok PİŞman Olacaklar..... |
adamlara bak, herkes başımıza pazarlıkçı kesildi. sanki iki futbolcuda bulunmaz hint kumaşı. |
Bobo ancak yerine star kalitede biri alinacaksa gitsin, yoksa ileride pisman olacaz gibime geliyorya, neyse hayirlisi diyelim... |
ya arkadaslar delgado icin 5 milyonu anca ayarladi yönetim...bobo giderse hangi parayla forvet alinacak..hemde daha iyisi?? |
giderse bobo ilerde çok para eder biz de izleriz... |
ne güzel işte gitsin bizde yerine iyi bir golcü adam alalım |
ilerde şu kdr mukdr ederi birakalm bobo ii adam ama bnce drogba gelcekk ... |
Ne Güzeli Var mı Adam Zaten Bizim Değildi ki :D Kurtulmuş Gibi :) Yerine Daha İyisi Gelebilecekse Neden Olmasın.. Mafya Usulü Futbol Oynatmıyoruz İsteyen Gider.. |
insallah kalir ya cünkü BOBO her gecen gün Takimadaha iyi alisti cok süper bir oyuncu aslinda |
bencede pisman oluruz bobo giderse .... jason roberts i almak isterlerse bobo kalsin diyorum |
ulan bobo kalmasına kalsında delgado 5 o 4 bobo kimki daha bu kadar para yapıo üstüne biraz daha koy yıldız al daha iyi bence. ama bobo kesinlikle yararlı bi futbolcu. kalmasını isterdim. |
bobo gelecek vaad eden bir futbolcu..yaşı da genç..inşallah kalır takımımızda.. |
bobo gibi genç bi oyuncuyu takımdan göndermek yanlış. çok kısa sürede takıma alıştı ve daha iilerini yapabilir bence.daha doğru dürüst transfer yapmadan eldeki iyi oyuncuları göndermek noluyo anlayamadım ben :confused: |
Hayalci arkadaşlarımız rüya göredursunlar, Bobo (U21 de görev yapmış gelecek vadeden bir brezilyalı) giderse yerine ingiltere 2. ligi forvetleri ayarında bir adam (Jason Roberts), veya muadili biri gelecektir. Bir Carew daha alabileceğini hiç sanmıyorum yönetimimizin. O bir kere olurdu. Ha Boboyu opsiyonsuz kiralık olarak elimizde tutmamızın bize bir faydası var mı? Yok tabii. İnşallah 25 yaşın altında yetenekli bir oyuncu alınır Bobo satın alınamıyorsa. Ama kimse öyle drogbaymış cisseymiş falan hayal kurmasın, cm de bile olmaz o transferler... |
bencede bobo gitsin diyenler pisman olacaklar..adam plajydan geldi, bir iki hafta icinde bize takima hersey alisti ve gollerini atmaya basladi, adam tekniyide güzel, psalari güzel, bence büyük yetenk... |
ben çok tekrarlıyorum ama abiler bizim şamp. oynamamız için delgado felan yetmez.2 tane bizi taşıyacak star lazım.çünkü rakiplerin yabancıları bizden çok daha iyi ve bu ligde kimin yabancıları iyiyse o şamp. olur bence trasnferin özeti budur |
hadi bakalım delgado sıra sende türkiyeyi ayağa kaldırma zamanın geldi sen 5 milyon eurodan bile fazlasın bunu göstyer bize hadi kocum ı love you delgado forza delgado :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir´de unutmayalimki Bobo brasilyan Ümit Milli takiminin degisilmez forvetti ve de Kaptan´i. Bu nedemektir??? Brasilya´nin en iyi altyapi oyuncularindan biri. Belki´de en iyisi. Bence kesinlikle kalmali yoksa sonra Inter´de veya Real Madrid´de izlersek cok pisman olacagiz ve keske 4 milyonu versek´te tutsaydik adami diyecegiz. |
bence daha iyi forvetler alınabilir aynı parya |
bobo gidiyo çok üzüldüm. ya takım zaten çoluk çocuk takımı sırtlayacak adam lazım gidenlerden daha iyisini almıyosan niye satıyosun.(carew) |
almazlar inş bence boboyu...zor ama fatih tekkeyi alıp yabancı hakkını defansta kullanırsak çok daha iyi olur.. |
bence daha kaliteli bi forvet alinacaksa bobo gitsin yoksa bobo kalsin...ama yinede tiganaya bagli heralde... |
Türkiye`de Saat: 20:53 . |