![]() |
Kaptan yarın veda ediyor takım kadroları!!! Kaptan Tayfur Yarın Veda Ediyor 11.07.2006 14:24 Beşiktaşımız’ın kaptanlarından Tayfur Havutçu, yarın (18 Temmuz) yapacağı jübile ile Beşiktaş formasına ve aktif futbol hayatına veda edecek. Birbirinden renkli organizasyonlara sahne olacak jübile maçının biletleri satışta. BJK İnönü Stadı’ndaki organizasyonun programı şöyle: 19:00 15'er dakikadan 2 devre gösteri müsabakası 19:40 Ebru Destan Konseri 20:30 BJK-Shakhtar maçı 1. Devre 21:15 Devre arası Demet Akalın ve Hakan Altun konseri 21:30 BJK-Shakhtar maçı 2. Devre 22:15 Maç sonrası Havaii Fişek Gösterisi Yerli Takım: 33 Göksel Gencer 13 Tamer Tuna 44 Ali Eren Beşerler 4 Ahmet Yıldırım 11 Bayram Bektaş 37 Zafer Demiray 6 Yasin Sülün 26 İlhan Mansız 10 Sergen Yalçın 7 Ahmet Dursun 16 Niyazi Güney 24 Eser Yağmur Yabancı Takım: 3 Tayfur Havutçu 1 Oscar Cordoba 17 Kaan Dobra 30 Antonio Zago 20 Federico Guinti 5 Ronaldo Guiaro 11 Marcus Münch 9 Daniel Pancu 17 Ahmed Hassan Kamel 14 Daniel Amokachi 21 Pascal Nouma 6 Zlatkov Iankov 1 Marijan Mrmic 8 Amaral 2 Oliver Schafer Tayfur Havutçu'nun jübile organizasyonunun biletleri; tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca organizasyon günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. |
Ya inşallah bir TV verir şu jübileyi çok güzel olacak gibi. |
Aynen katiliyorum BJK TV hep eski maclari veriyor .... cok guzel olur maci verse aranizda bilen var mi BJK TV nereden ulasabiliriz? belki baski yaparsak olur .... |
Şekerspordan teklif aldım!.. "Şekerspor'dan teklif aldım" Türk futbolundan yarın bir yıldız daha kayacak. Almanya’da başlayan kariyerinde Fenerbahçe’de iki lig, Kocaelispor’da bir, Beşiktaş’ta ise üç Türkiye Kupası ve bir de lig şampiyonluğu yaşayan Tayfur Havutçu, kramponlarını çıkartmadan önce duygularını anlattı. İşte örnek bir kaptanın sözleri: Fizik olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Türkiye’de her takımda rahatlıkla oynayacağıma eminim. Şekerspor çok iyi bir teklifte bulundu. Ama ben Beşiktaş’ın kaptanıyım ve futbolu Beşiktaş’ta bırakmalıyım. Biraz erken bırakıyorum ama Beşiktaş’ta bıraktığım için çok mutluyum. Futbolda geriye baktığımda pişman olduğum ve ‘Keşke şunu da yapsaydım’ dediğim bir şey yok. Çocukluğumdan beri Beşiktaşlıyım, Avrupa’da Bayern taraftarıydım. Bayern’e karşı Beşiktaş forması ile mücadele ettim. Her şeyi dolu dolu yaşadım diyebilirim. Her kulüp taraftarı tarafından sevildim ve alkışlandım. Jübilemi Avrupa’dan bir takım ile yapmak istiyordum ancak sezon başı ve her takımın kamp programları olduğu için bu beklentim gerçekleşmedi. Daha sonra eşim Neslihan Beşiktaş’ın eski futbolcularını toplayıp bir jübile yapmamı, buradan gelecek para ile memleketim Sakarya’da bir okul yaptırma fikrini verdi. Jübilemden gelecek para ile Sakarya’da bir okul yaptıracağım. Bütün Beşiktaşlılar hatta Fenerlisi, Galatasaraylısı tüm sporseverleri jübileme davet edip bu projeye destek vermelerini istiyorum. Salı günü (yarın) İnönü Stadı’nda beni yalnız bırakmasınlar. 17.07.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Akşam |
yarın yeni açıkta maçtayız. |
Belki BJK TV verir maci insallah ya stüdyo zaten statta vermezlerse FENERLI olsunlar hemen kilit vursunlar... Kanal 1 sadece Shaktar macini veriyo... |
Bu kadrolari görünce sanki hepsine Toptan jubile yapiyorlar hehe |
Giunti maça gelemiyor Giunti maça gelemiyor Beşiktaş'ın eski yıldızı Giunti, jübile maçına gelemiyor. Tayfur'u arayarak özür dileyen Giunti, "İtalya'da yaşanan olaylardan sonra bize Şampiyonlar Ligi kapısı açıldı. Kamp programımız değiştiği için gelemeyeceğim, beni affet" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Alıntı:
|
neyse yaaa giuntisiz de olur |
Türkiye`de Saat: 12:56 . |