![]() |
süper olcak mac bu maci bekliyorum kacmaz bu mac ama Hangi kanal gösteriri ? |
ufffff pancuyuda görcem saglamya:D |
oh my got....!!!!wonderful........ |
Tayfur'un jübilesinin biletleri satışta Tayfur'un jübilesinin biletleri satışta 18 Temmuz'da yapacağı jübileyle Beşiktaş formasına ve aktif futbol yaşamına veda edecek olan Tayfur'un jübile maçının biletleri satışa çıktı. Tayfur Havutçu'nun, Saat 18.30'da konserlerle başlayacak jubile organizasyonunda saatler 19.45'i gösterdiğinde, Beşiktaş forması giyen eski futbolcularından kurulu yerli ve yabancı karması, 20'şer dakikalık iki devreli bir karşılaşmayla yıllar sonra yeniden taraftarların huzuruna çıkacak. Kaptan Tayfur Havutçu'nun jübile töreninin ardından, eski teknik direktörlerden Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shaktar Donetsk ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Tayfur Havutçu'nun jübile organizasyonunun biletlerinin, tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com internet adresinden satışa sunulduğu bildirildi. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle: VIP tribün: 82.5 YTL Numaralı tribün: 55 YTL Kapalı tribün: 33 YTL Açık tribünler: 11.5 YTL |
jubile macının bıletlerı bellı oldu Beşiktaşımız’ın kaptanlarından Tayfur Havutçu, 18 Temmuz’da yapacağı jübile ile Beşiktaş formasına ve aktif futbol hayatına veda edecek. Birbirinden renkli organizasyonlara sahne olacak jübile maçının biletleri satışa çıktı. BJK İnönü Stadı’ndaki organizasyonda sahneyi ilk olarak sanatçılar alacak. 18.30’da başlayan konserlerin ardından saatler 19.45’i gösterdiğinde Beşiktaş forması giyen eski futbolcularımızdan kurulu yerli ve yabancı karması, 20’şer dakikalık iki devreli bir karşılaşmayla yıllar sonra tekrar taraftarlarımızın huzuruna çıkacak. Ardından BJK İnönü Stadı, kaptan Tayfur Havutçu’nun jübile törenine sahne olacak. Veda töreni, eski Teknik Direktörümüz Lucescu’nun çalıştırdığı Shaktar Donetsk takımı ile Futbol Takımımız arasındaki hazırlık maçıyla sona erecek. Tayfur Havutçu'nun jübile organizasyonunun biletleri; tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca organizasyon günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. Biletlerin fiyatları ise şöyle: VIP Tribün: 82.5 YTL Numaralı Tribün: 55 YTL Kapalı Tribün: 33 YTL Açık Tribünler: 11.5 YTL kaynak: http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=8027 |
Alıntı:
|
harbiden amanın heycan bastı beni valla:D süper olur gelsinler. sii.....timin tümörü hariç tabi |
Bencede Cok Guzel Olucak Merakla Bekliyorum.. |
Ben Yeni Açiktan Biletimi Aldim Bile Aslinda Organizasyon Yapip Buluşabilsek Iyi Olur |
Ooo Daniel Amakachi Daniel Amokachi Daniel Amokachİ :D :D :D kanald nın vermesı gerek izlemem gerekir bu maci... |
Efsane dönüyor! Beşiktaş'ta üst üste sekiz dönem başkanlık yapan ve bu süreçte tam tamına 21 kupayı müzeye taşıyan efsanevi başkan Süleyman Seba, Tayfur Havutçu'nun jübilesinde tribündeki yerini alacak. 2000 yılında başkanlığı bırakan ve 1997-1998 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde İnönü'de oynanan Bayern Münih maçına gelen ve son olarak da 100.yıl balosuna katılan efsanevi başkan Süleyman Seba, yeğeni olan Kaptan Tayfur Havutçu'nun jübilesini yarım saat izleyecek. Başkanlığı döneminin son yıllarında tribünlerin pretostolarına içerleyen ve adeta İnönü'ye küsen Süleyman Seba'yı evinde ziyaret eden Kaptan Tayfur Havutçu, kendisini maça davet etti. Son dönemlerinde lig maçlarına gitmemesi nedeniyle eleştiri konusu olan Seba'nın, Tayfur'un jübilesine gelecek olması büyük sürpriz olarak değerlendirildi. |
ohooo süleyman seba da bizimle maç izleyecek yıllar oldu onunla beraber maç izlemeyeli. :) |
Alıntı:
Bugün abdullahın haberini gördük o da trabzona yamuk yaptığı için futbol hayatına jübile yapamadan veda ediyor tümör de aynen böyle olacak ********lerin vedası olmaz vadesi olur |
Seba, İnönü'ye geliyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Seba, 6 yılın ardından ilk kez Tayfur Havutçu'nun jübilesinde İnönü Stadı'na gidecek. Başkanlığı döneminde sayısız başarı ve kupa gören Seba'nın kendisini evinde ziyaret edip davetiye bırakan yeğeni Tayfur Havutçu'ya, "Bir aksilik olmazsa jübilene gelmek istiyorum. Normalde ne stada ne de kulübe uğruyorum. Ama senin jübilene çok gelmek istiyorum" diye konuştu. Tayfur da bunun üzerine Seba'ya teşekkür ederek, kendisini mutlaka jübilede görmek istediğini belirtti. |
Buna gerçekten çok sevindim.Arkadaşlar Beşiktaş taraftarının tek ayıp ettiği insan Süleyman Seba'dır.Eğer jübileye gelirse pankartlar ve tezahüratlar ile onursal başkanımızdan af dileyelim.Zamanında hiç haketmediği şeyler söylendi..:( |
gelsin tabi onursal başkandır. taraftara örnek olup onun her maçta yerini alması gerekir bence. bide tayfurun akrabası ya ondan geliodur |
Tek Büyük Başkan! |
Alıntı:
|
Seba Efsane BaŞkan Tek Lİder Tek Önder |
inş güzel ve Beşiktaşımıza yakışacak bir jübile olacak.. |
Türkiyede adam gibi jübile yapan bizden başka takım yok... |
bu maçta forumdan arkadaşlarla yeni açıkta olacaz. |
büyük kaptanın jübilesi kanal1'de beyler tayfur havutçu'nun jübile maçından sonra oynanacak bjk-shaktar donetsk maçını kanal 1 veriyor, tanıtımı tam olarak izleyemediğimden jübile maçını veriyormu bilemiyorum,ama bjk-shaktar maçı saat 20.30 kanal1'de... |
yapmayalim su saktarla mac tam 2 sezondur yapiyoruz hep hüsran ugursuz geliyo ya yemek icmek gibi mecburi bi olaymis gibi gelenek oldu artik ya... |
işte beklediğim haber |
iyi yaw 1 kanal versın bu macı |
istanbul dısındakıler tvye.. digerleri inonuyee....(guzel kafıyelı oldu hehehee) |
herkese tavsiye ederim takımımıza yıllardır emek vermiş bir isim o. ayrıca çok sevidiğimiz eski futbolcularda orda olacak.izlernir yani. |
arkadaslar ayiptir sormasi tayfurun jübilesi ne zaman? |
salı günü... |
Bu Haber Güzeldi Eline Sağlık :) |
arkadaslar ben almanya'da yasiyorum. bulabilirseniz bana bir zahmet frekansi verebilirmisiniz? simdiden sagolun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sagol. bakalim bulsan bile izliyebilecekmiyim? pardon ama serefdizler dünya kupasi zamaninda sifreli yayin yapiyorlardi. birde dogan grubu star tv'yi satin aldiktan sonra adi euro star oldu ve artik sampiyonlar ligini'De izliyemiyoruz. avrupa'daki TÜRKleri aptal yerine koyuyorlar! :mad: |
Alıntı:
|
kardes ozele mesaj atııyorum butun hepsı orada var |
sagol dostum. zahmet ettin. |
Alıntı:
ne zahmetı kardes |
Türkiye`de Saat: 11:37 . |