![]() |
iyi oyuncu diyebiliriz stoper ve ön liböro oynayabiliyor |
bence giray alınsadı yanı 3 kurus fazla verıpte su gurayı alamadılar fatıhterımde mıllı takıma davet etmeye baslamıstı yanı gelıcegı parlak ve cogu macta oynadı tuna cogu macta yedektı |
Sen sat Ibrahim Kas'i, sat Korayi ve al bunu. Ya birakin ya, kimi kandiriyorsunuz. |
iyi olur insallah |
hayırlısı olsun .. |
hayrlı olsun güsel fiyata almışık inş basarılı olur kayseri macını izledim biras top sektirıo ama genc tecrübe kazanır bi kaç macta adapte olur die düşünuom |
Alıntı:
|
her oyuncuyu birileriyle karşılaştırırsak bu işin sonu gelmez hayırlı olsun demekten başka bişey yapamayız artık |
beşiktaşımız için hayırlı olur ve umarım faydası dokunur bunuda zamn göstericek bekleyelim ve görelim |
Bizde Tuna'dan kat kat üstün birçok yetenek var (altyapıda). Bula bula bunu mu bulmuşlar? |
hayırlı olsun bakide ordan gelmişti bize gençlerin oyuncusu yaramaz yedek olur sonuçta |
Abi o kim ya:S |
hayırlı ugurlu olsun besıktasıma... |
hadi hayırlı olsun kesmece karpuz gibi topluyoruz bakalım sonuç ne olcak hep beraber görücez |
rezalet bi adam.Kesinlikle baki bu adama bin basar.Tuna gençlerde zor kadroya giriyordu.Gençler kurtuldu resmen adamdan.Bu adamı transfer eden aklın derhal Beşiktaşla tüm ilşkisi kesilmelidir hatta ağzına ben beşiktaşlıyım lafını bile almamalıdır.Ne bu ya süper lige yeni çıkmış bir takımmıyız biz böyle dandik adamları alıyoruz....Yeter ulan. |
yine başladılar toplamaya. |
Yeah Yeah number 45 transfer number 45 ilk aklima gelen 45 kisi alindi Demirören geldiginden beri yerinde transfer edilenler Holosko, Bobo, Tello,Carew(basarili olmasada), ve aklima gelmeyen birkac kisi daha ve simdi bosu bosuna para harcanip alinanlar Veysel, Baki M., M.yozgatli, Ailton, J.Fran, daha kimler kimler siz karar verin Tuna hangi kategoriye dahil edecek tarih bu anlayisla seneye dördüncü ondan sonraki sene de onuncu oluruz . Demirören bu isi beceremiyorsun:trytofly::trytofly: |
hayırlı olsunda yedek olur bence |
baki gidiomu acaba ben onu merak ediorum ya ligin 15. olmuş takımın defans oyuncusundan ne hayır gelir neyse yedek şişsin biraz |
Alıntı:
|
Alıntı:
yedek kalan bir adam sezon boyunca 31 maç doksan dakika maç yapmaz. rasgele yorum yapmayın. tuna çok iyi bir defanstır |
Tuna resmen Kartal'da Tuna resmen Kartal'da http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...unaaa28000.jpg Beşiktaş, yeni sezondaki ilk resmi imzayı Gençlerbirliği´nden Tuna Üzümcü´ye attırdı. Borsaya yapılan açıklamada, genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi. 17.5.2008 Bonservis bedeli yok Kara Kartal transferde sezonu açtı! Savunmasına takviye arayışındaki Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği’nin genç defans oyuncusu Tuna Üzümcü’yü renklerine bağladı. Kulüpten, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderilen yazıda, yıldız futbolcuyla bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 senelik sözleşme imzalandığı belirtildi. Bu transferde Gençlerbirliği’nde bonservis bedeli ödenmediği öğrenildi. Tuna yıllık 300 bin garanti, maç başı da 15 bin YTL kazanacak. 23 maçta 2 gol attı Bu sezon çıktığı 23 maçta rakip fileleri 2 kez havalandıran Tuna Üzümcü, “Her futbolcu gibi benim de büyük takıma transfer olmak gibi bir hayalim vardı. Şu an hayallerim gerçek oldu. İnanıyorum ki Siyah-Beyazlı forma ile çok başarılı olacağım. Kendime güvenim tam. Oynayacağım futbol ile bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Beşiktaş’ta başarıyı yakaladıktan sonra milli takıma da yükseleceğim. Taraftarın karşısına çıkmaya sabırsızlanıyorum” dedi. l Saycan SAYIM |
1 - dünkü haber 2 - transfer bölümünde var |
ya anlamadığım bişey var zaten yabancı stoper alıyoruz baki yi gönderiyomuşuz kaş da gitti peki bu tuna baki den daha mı iyi ??? yada i.kaştan daha mı iyi ? alıcaksak kaliteli adam alalım yeter artık....bide başımızın belası gordon war tabi :) |
bakalım ne olucak takımda yerler değişiyor dilerim kalifiyeli bir kadro kurarız |
Bakiylen makiylen alakası yok bu adamın, yahu bu adam Gs'a rövaşataylan gol atmıştı, Baki hayatında öbür kaleye gidip de şut mu atmış?Kıyaslama yaparken oyuncuların tekniğine mekniğine bakın biraz, Baki nerde bu adam nerde?Çok üst düzey bir oyuncu değil elbette, ama iyi bir yedek oalcağını düşünüyorum.Baki,Ali Tandoğan,Yozgatlı gibi oyuncuların gideceğini düşünürsek yedek oyunculara ihtiyacımız oalcak.Tunada bu oyunculardan biri olabilir, tıpkı Uğur İnceman gibi...Umarım Uğur İncemanında transferi kesin olarak biter, böyle oyunculara ihtiyacımız oalbilir sezon içerisinde... |
Alıntı:
|
Tuna, şimdiden yedek oyuncu olarak kabul edildi. Ancak arkadaşlarım, bizde yedek oyuncuların bile ilk 11 düzeyinde olmaları gerek. O halde bu oyuncu bizim takımın oyuncusu oollaammaazz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bakiyi kıyaslayan arkadaslara soruyorum bakiden daha kotu bi futbolcu varmı ki? |
ben pek izlemedim göreceğiz bakalım... Takoz bakiden iyi olacağı kesin... |
Potansiyelini tamamlamış bir oyuncu. İyi bir yedekten öteye gidemeyecektir kanımca... |
hayırlısı ne ise o olsun beşiktaşımız umarım başarılı olur |
Hayirli olsun. Kupa finalinde alici gözüyle izledim cünkü ismi durmadan geciyordu. Iyi savunma oyuncusu ama cok asiri sert oynuyor ve faul yapiyor. Bu tarafini düzeltirse dafansa ilac olur. |
hayirli olsun bazi arkadaslar iyi diyor bazilari gereksiz transfer diyor artik alinmis besiktasli olmustur hayirli olsun insallah verimli olur ... |
Hayırlı olsun.Umarımm olumlu bir transfer yapmışızdırr |
gençlerde dikkat ceken bir oyuncuydu umarım besiktaşıma faydalı olur.. |
umarım yanılıyorumdur ama faydalı olacağını sanmıyorum genede izleyip göreceğiz |
hayırlı olur inşallah |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |