![]() |
yeter yaaa rezil oluyoruz yok efendim bjk alirmis istedigi futbolcu ahha bok alir...ulan 1 bucuk ay oldu hala ayni bok yok calismalar sürüyormus!!! ya vallah rezilik baska birsey demiyorum.... bide unutmadan forum bazi ark. yazmisda dün Hayirli Ugurlu olsun yada Delgado yla dönecek muart askus diye yau yeter hep ayni bos bosuna haber umut veriyorlar millete birakin su seyleri!!!!!!!!!! :mad: |
arkadaşlar lütfen kullandığınız usluba biraz özen gösterin.. |
Alıntı:
|
yonetim allah belani versin , rennes delgadoyu alirsa ne diyeceksin taraftarina , adam buyuk yildiz deil onu da alamiyorsun , 500.000 dolar daha veremiolar nebicim buyuk kulubuz biz , ezikler appiah icin 8 milyon veriolar biz 500.000 daha veremiyoruz . ama delgado gelmezse onun cok buyuk bir star olmasini isterim ,isterim de yonetim ne yaptigini nasil almadigini bir dusunsun ... |
Ya arkadaslar delgodo isi iyice mide bulandirdi artik, bende alinmasini istiyorum ama, Basel adami vermek istemiyor cünki taraftardan cekiniyor sevilen bir oyuncu onun icin isi bayira sürüyor . Bizim yönetimde ciksin durumu anlatsin bizde meraktan kurtulalim, ondan baska oyuncumu yok sanki. ama yok biz alicaz diyorsa bassin parayi bir an önce isi bitirsin artik. Bir sooonuc istiyoruz!!!! :confused: Saygilar |
valla almasınlar daha kımseyı buneya gelıyo geldı ucakda kutpat cat gene puruz cıktı bıktım valla geldı gelecek lerden gelmesınler artık almasınlar kımseyı:@ |
gelmesin be üfff ya verem olacam bu yüzden valla her gün her gün....alsınlar başka birini.. |
inuayi alsinlar ozaman , delgado icin cok bekledik artik gozumden dusmeye basladi |
Alıntı:
|
bence artık bu topic i kapatalım abi..bundan sora delgado yu alamayız..fiyatı 6.5milyon euro ya çıkmış marsilya rennes wolsburgde araya girince,,,,bu basel az ******** değilmiş nede olsa isviçreliler vuruşturdular 4 kulübü arttırdılar fiyatı...başka sahillere yelken açmamız gerekecek bu saatten sonra... |
Türkiye`de Saat: 02:45 . |