![]() |
ulan basel iice icine isediniz bu transferin , ya birakin yonetim artik bunu baskasini alin |
ya yazık ya...yönetim helal sana sokağa atma paranı ;) peki madem böle olcaktı nie o kadar oyalandınız bu adamla...oluosa oluo diyin basın imzayı,olmuosa başkasına yönelin... |
arkadaşlar fotomac ın hiç bir haberine inanmayın yarın da delgado beşiktaşta diyecek görürsünüz benim en güvendiğim gazete fanatik onlarda sallıyo ama bunlar gibi değil sallamanında bi adabı var |
arkadaşlar bi haber buldum bir tercüme eder misiniz Delgado: Besiktas Sirnach. Der FC Basel gestaltete auch sein drittesTestspiel siegreich: In Sirnach bezwang der Meisterschaftszweite den Challenge-League-Club FC Wil mit 2:0. César Andrés Carignano erzielte nach schönem Durchspiel die Führung (15.) und kurz vor der Pause sorgte Mladen Petric mit dem zweiten Treffer für klare Verhältnisse (38.). Ebenfalls auf dem Platz stand Matias Delgado, dessenTransfer zu Besiktas Istanbul immer konkretere Formen annimmt: Gemäss gut informierten Quellen sollen die Türken für den Spielmacher 7,5 Millionen Franken Ablöse bieten. Inzwischen gehen auch die FCB-Verantwortlichen von einem Abgang des Argentiniers aus. __________________ |
7.5 million frank a delgado beşiktaşlı oldu yazıyogibime geldi:) |
Kardeşim Gel Artik Ya Ne Delgodoymuşun Ya Fitik Ettin Valla Bu Ne Ya |
Alıntı:
|
arkadaslar bu sabah bjk tv de gunaydın besıktas adlı programda gazetelerı okurken fanatıgın haberınde delgado tamam sırada gallardo var yazıyormus ve spıker bunun uzerıne bunlara ınanmayın gazeteler olasılıkları olmus gıbı yazıyo ılgılendıgımız futbolcuyu almısız gıbı gosterıyor ınanmayın dedı bencede haklı en gercek bılgı resmı olandır eger spk (borsa)ya bıldırırlerse ınanırım |
borsaya bildirildimi imza atiyor demektir , bu ilgilenmiyor anlamina gelmiyor |
Ve Delgado Beşiktaş'ta Delgado artık Beşiktaşlı... Kartalhaber.com, Beşiktaş'ta yaşanan son dakika gelişmeleri yine aktarmaya devam ediyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş, uzun süreden bu yana peşinden koştuğu Delgado'nun transferinde mutulu sona ulaştı. Bu transferi gerçekleştiremedeği gerekçesiyle büüyük eleştiri aalan İkinci murat Aksu, delgado için Basel Kulübü ile tüm pürüzleri giderdi. 2007'dde başkanlığa aday olması beklenen Ülker Başkanı Ali Doğan'ın bu futbolcunun bonservisini ödeme sözü vermesinin ardından İkinci Başkan Murat Aksu, Basel Kulübü yöneticileriyle bugün yeniden temasa geçti. Basel ile 5 milyon euro anlaşma yapan Beşiktaş bu ücreti bir hafta içinde İsviçre kulübüne ödeyecek. 3 yıllık imza atacak olan Delgado ise yıllık 1.5 milyon euro ücret alacak. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
Türkiye`de Saat: 22:04 . |