![]() |
ulan süperligi bırakıpta isviçrenin kıytırık ligine mi gidecek burda yıldızı iyice parlayacak ondan sonra seri a ya gidecek 15 milyon avroya 3 sene sonra |
simarmaz adam ya bence iyi birisi walla 24 yasinda bizde baya bi oynar |
serie a ya yolamasin yonetim forza ingiltere oraya yollasin |
Delgado, Resmen Beşiktaş'ta! Resmi Imza Isviçre'de Atildi Beşiktaş’ın uzun süredir peşinden koştuğu Arjantinli futbolcu Matihas Delgado, İsviçre’nin Basel kentinde düzenlenen imza töreni ile kedisini siyah beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı ve Arjantinli futbolcunun menaceri Ceylan Çalışkan hazır bulundu. Ünlü yıldız bu akşam Zürih’ten kalkacak THY uçağı ile saat 20.40’da istanbul’a gelecek. DHA |
yakında delgado kıçını kaşıdı diye topic aççanız valla adamın her şeyinede ayrı topic açılmazki kardeşim |
hayırlı olsun. |
:( resmi imzayı atmış diye açmıştım |
kardeş zaten var bununla ilgili topic oraya yazsaydın keşke |
Alıntı:
|
Delgado resmen Kartal!.. Yönetim uzun süredir peşinde olduğu Delgado'ya resmi imzayı attırdı. Delgado 20:40'ta İstanbul'da Beşiktaş, İsviçre Ligi takımlarından FC Basel'de forma giyen Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado ile İsviçre'de 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, İsviçre futbol takımlarından FC Basel 1893 kulübünün profesyonel futbolcusu Matias Emilio Delgado ile 1.250.000 Avro garanti para ve 5.000 Avro maç başına olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak FC Basel 1893 kulübüne ödenecek olan 4.875.000 Avro, Cola Turka sponsorluğunda karşılanmıştır'' denildi. 24 yaşında ve 1.82 metre boyundaki orta saha oyuncusu Delgado bu akşam Zürih'ten kalkacak THY uçağı ile saat 20.40'da istanbul'a gelecek. Kaynak: AA |
Türkiye`de Saat: 04:34 . |