![]() |
ben artık bu yönetimin işilerinden sıkılmaya başladım...Bitirin şu DELGADO nun işini sonra store da oluşan kuyruğa bakın...Adam kartalımızı uçuracak 4-5 sene taşıyacak belkide ii bi miktara satacaız kapasiteli bi futbolcuu hadi artık yönetim lütfen... |
kardeş bu golü nezaman atmış acaba merak ettim |
Soğuk savaş Beşiktaş, Delgado'yla her konuda anlaştı. Basel ise "Ne koparsam kârdır" diyor, Kartal temkinli. BEŞİKTAŞ yönetimi ile Basel arasında adeta soğuk savaş yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, her konuda anlaştıkları Arjantinli yıldız Delgado konusunda Basel'li yöneticilerle ortak bir noktada buluşmaya uğraşıyor. ANCAK İsviçreli yetkililer, Delgado ile 3 yıllık anlaşmaya varan Beşiktaş'tan bonservis bedeli olarak uçuk rakamlar isteyerek, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D"Ne koparsam kârdır" diye düşünüyor. Siyah-beyazlılar ise aceleci davranmıyor kaynak:fotomac |
Öncelikle herseke merhaba demek istiyorum. Zira bu benim ilk mesajım. Arkadaşlar sizce biz yeni sezonda bu zihniyetle sondan kaçıncı oluruz. Lig bitsinde yeni transferlerimizi yapalım diye bekledik. ama şu ana kadar yapılan transferlerin hiçbirisi bana yeni sezonda bi başarı elde edebileceğimiz hissini vermiyor. |
bu adami alamazlar benden söylemesi biz nobre felan idare edecez artik:D |
Delgado iyi Futbolcu ama fiyati yüksek alamazlar onun icin fazla heveslenmiyelim delgadonun pesinden baska takimlarda kosuyo hayirlisi olsun insallah alabiliriz |
abi 3 milyon euro ya bu iş bitecek ancak basel oyalıyor anasını satim ya |
Delgado tamam bi geliyo bi gelmiyo iş arap sacına döndü ya:eek: |
yok kardesım kesın dıye bırsey yok hatta kesınblesmeye dogru gıden yonetımın fazla malıyetı yuzunden delgadodan vaz gececegı |
Delgado için olumsuz görüş İsviçre'de teknik direktörlük yapan Cengiz kayhan, Delgado için beşiktaş Yönetimi'ni uyardı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Cengiz Kayhan, "Delgado ço yetenekli bir futbolcu ancak istikrarlı bir çizgisi yok. Önemli maçların çoğunda istenilen performansı ortaya koyamıyor. bu yüzden Basel'de çok eleştirildi. Beşiktaş'a gelirse küçük maçları kazandırabilir ama Beşiktaş'ın aradığı orta saha oyuncusu değil. bu konudaki görüşlerimi Beşiktaşlı yöneticilere bildirdim" dedi. Yönetim, Kayhan'ın bu görüşü sonrası delgado transferini askıya aldı. |
Türkiye`de Saat: 16:16 . |