![]() |
abi adam 30 milyon euron varsa böle fiyatları düşünmezsin mantığıyla sölüyo heralde yanılmıyosam ben de aynı mantıkla düşünmüştüm madem 30 milyon euron var alıcağın şurda 3 oyuncu var bi oyuncuya 20 milyon euro vermeyeceğiğmize göre 6 milyon euro 30 un içinde normal sayılır delgado gibi futbolcu için hele çok iyi ilerde daha fazlaya satabiliriz merak etmeyin. |
Alıntı:
|
tamm be birader biz de farklı şey söylemiyoruz gidip kily gonzalez e bayılsınlar demiyoz ya o parayı delgado için verilcek 6 milyon euro çar çur değildir inşallah senin mantığındadır yönetim düşürebildiği kadar düşürüp gelen noktada acımadan parayı verirler inşallah ama 6 milyon euro vermeyiz diyip bu adamı kaçırırlarsa yazık |
ben olsam yönetimin yerinde ailton+2 milyon verelim bitirelim bu işi ayrıca ailtona hayır diyemezler :) |
bu adamı alamazsa yönetim kimi alacak acaba? kardeşim madem oyuncu hakkaten iyi alın işte. |
yeni ligtv de verdi... tigana yönetime sampiyon olmak istiyorsak mecbur almaliyiz demis.. 6 milyon dolar istiyorlarmis bizimkiler 3 verlim diyormus |
bencede alınmalı takımda oyunu yönlendirecek bi beyin kalmadı sergen gitti tümerde belirsiz |
Sergen Yalçın’ın yollanması, Tümer Metin’in durumunun henüz netlik kazanmaması, Beşiktaş’ı orta saha arayışlarına itmişti. Kartal’ın ‘10 numara’ adayları belli: Mattias Delgado ve Marceo Gallardo... Delgado için kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açan Basel, 4.5 milyon Euro’ya indi. Siyah-Beyazlılar ise 3 milyon Euro’ya çıktı. ‘Okey’i alınan Arjantinli yıldızın da baskı yaptığı İsviçreliler’in fiyatı aşağıya çekmesi kesin gibi. Delgado’nun menaceri Ceylan Çalışkan da, “Futbolcudan yana bir sorun yok. Bonservis konusu da bu hafta içi çözülür” dedi. Tigana’nın önerdiği Gallardo için de temaslar sürüyor. Kulübü River Plate, 30 yaşındaki Arjantinli’ye 4 milyon dolar istiyor. |
inşallah en kısa sürede transfer gerçekleşir... |
Bırak beni Basel http://www.stargazete.com/resimler/s...052006/s08.jpgBeşiktaş’la söz kesen Arjantinli yıldız Delgado, kulübüne ültimatom verdi Siyah-Beyazlı kulübün 2. Başkanı Murat Aksu’nun yıllık 1.5 milyon dolar teklif edip anlaşmaya vardığı genç oyuncu İsviçre ekibinden kendisine izin vermesini istedi.. Beşiktaşlılar, bonservis için 5 milyon euro talep eden Basel’i 3.5 milyon euroya ikna etmeye çalışıyor AKSU İŞİ BİTİRDİ! BEŞİKTAŞ Delgado’yu, Arjantinli yıldız da Siyah-Beyazlı takımı istiyor... İkinci Başkan Murat Aksu, Basel’de forma giyen 23 yaşındaki oyuncu ile yıllık 1.5 milyon dolar karşılığında uzlaşmaya vardı. Ancak kulübü Basel’in istediği yüksek bonservis bedeli, Delgado’nun transferin hemen bitmesine engel oluşturuyor. KULÜBE REST ÇEKTİ KARTAL’IN yöneticileri İsviçre ekibini ikna için çaba sarfederken, Matias Emilio Delgado devreye girip kulübünden gitmek için izin istedi. Basel ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldızın kulübüne ‘Ben Beşiktaş’ı istiyorum. Bu transferi daha da zorlaştırmayın. Lütfen önümü açın’ dediği ifade edeldi. ‘PARAGÖZ’ BASEL BASEL, 15 Aralık 1982 doğumlu oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın ise daha önce önerdikleri 2.5 milyon eurodan, 3 milyon euroya yüksekldikleri belirtildi. Kartal’ın 3.5 milyon euro vermeye de razı olduğu ve Delgado’nun transferini bitirmeye kararlı olduğu kaydedildi. l Gökhan KILINÇER |
Türkiye`de Saat: 22:10 . |