![]() |
Karahanli SÜper YazmiŞsin Helal ArkadŞim Ezelİ Rekabet Bİttİ Delgado BeŞİktaŞ Camİasina Hayirli Olsun |
doğrumu kardeşler benim adamım geliyo mu yaa ...delgado delgado ı love you delgado...gelirse türkiyeyi ayağa kaldırır....siz onun milli takımda oynamadığına bakmayın onun bölgede riquelme ile aimar gibi adamlar oynuyo bide messi varya o yüzden cağırmadı kadroya.. |
oleyyyyyyy dogruysa tabi:( |
işallah dogrudur |
cagrılmaması daha ıyı fıyatı artardı. |
haberrturk teki altyazı " geçen kayserispor için arjantin liginde oynayan bi santrafor 1 haziran da türkiye ye gelecek" şeklindeydi...Ben delgado ile alakasını göremedim...Yabancı kontenjanımızı boşalttığımızda alınacağınada kesinlikle inanıyorum...İşalla Gelir!!!! |
Yaa arkadaslar bazi haber sitelerinde delgadonun gelmesi halinde klebersonun forvet arkasina gececegi delgadonunsa on liberoya gececegi soleniyo sizcede sacma bir dusunce degil mi?Bu adam degilmiydi baselde onlarca gol atan,ilginc.... |
Alıntı:
|
hoca da tuhaf ama he |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. hayir milli takima secilmedi...ama olsun bu sene bizde oynarsa seneye yuzde yuz secilir........Eklenti 289 |
Türkiye`de Saat: 17:07 . |