![]() |
doğru bi haber delgado zaten bizle aylar öncesinde anlaştı ve bizze gelmek için can atıyo ...tek sorun ******** basel ben olsam 4.5 basar alırım o parasının hakkını sonuna kadar vericek bi oyuncu alexi bile sollar gelirse .. |
bu adamda yılan hikayesine döndü kardeşim bi diolar aldık bi diolar basel wermio karıştı bu iş ama gelirse müthiş bi adam |
e herhalde yani taraftarın hasını, bestekarını, yaşam tarzını,adam gibi adamlarını niye gelmek istemesin |
Alıntı:
|
yaa alın artık şampiyonluk için bizler için kombineler için forma için yani herşey için alllllllııııııııııınnnnnnnnnn aaarrrrrttttttttttııııkkkkkkkkkkkkk |
Delgado nun babası gecen gün Baselli yöneticilerin nerdeyse azına s..mıs..:D:DOglumu bırakın diye. |
yav hadi alın bu adamı delirecem yav 1 aydır artık bunu da almazsa yönetim başka hiç bi iyi adam alamaz hazır delgadoylada anlaşmışsınız verin işte 4 milyon alın yav off offf |
1 ay uğraştıktan sonra alamazlarsa "duyumlara göre kötüymüş" söylemleri yayarlar. zaten tigana istemiyodu filan. |
basel 4.5 ıstemıs bızımkıler 4 weya 3.5 dıolar abı saga sola okdar cok para werdık kı zamanında bnce 1 mılyon ıcın bunu kacırmamk gerekır bence 4.5 werılsın we alınsın! |
titi ye katılıyorum baki ye veriyolar 1 milyon dolar onun yerine bu herife versinler |
Türkiye`de Saat: 18:55 . |