![]() |
ailtonla youladan kurtulsak bi |
kleberson giderse delgado yerine mavuba daha yararlı olur |
Kleberson gidemez gitmemeli... |
fotomac Yalannnn |
Fransız devrede Fransa'da yaşamayı hayal ettiğini belirten futbolcuyu Tigana ikna edecek. Beşiktaş'tateknik direktör Tigana'nın ve yönetimin ısrarla istediği Delgado için Tigana da devreye girecek. Fransız teknik direktörün, Delgado'yu İstanbul'a gelmek için ikna edeceği öğrenildi. İsviçre'nin Basel takımında forma giyen Arjantinli futbolcu için uzun süredir çalışmalar sürdürülürken http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dfutbolcunun hayallerinde Fransa'da yaşamak olduğu belirtildi. Bunu öğrenen Beşiktaş yönetimi de Fransız teknik direktör Tigana'dan yardım istedi. AYRINTILI BİLGİ VERİLECEK FUTBOLCUNUN menajeriyle görüşüp aradaki pürüzleri halletmeye çalışan yöneticiler, birkaç gün içinde de Delgado ile bir araya gelmeyi planlıyorlar. Yöneticilerin, Tigana'nın Matias Delgado'yla bire bir görüşmesini sağlamak için futbolcuyu İstanbul'a getirmeye çalıştığı öğrenildi. İstanbul hakkında fazla bilgisi olmayan Delgado için şehirle ilgili, ayrıntılı bir CD hazırlanacağı da gelen bilgiler arasında. kaynak:takvim-fotomac |
Beşiktaş'ta Delgado'nun transferi için adeta seferberlik ilan edildi. Teknik Direktör Tigana'nın, "Mutlaka alınmalı. Yeni sezonda onu kadroda görmek istiyorum" dediği Arjantinli yıldızın transferi için her türlü fedakarlık yapılacak. Siyah- Beyazlı yöneticiler, "Biz gereken yakınlığı göstereceğiz. Sanıyoruz Delgado'yu kısa sürede ikna edip takıma katacağız" dediler. |
gelmez sonunda hepimiz fransız veya afrikalı oyuncular olcak 1 brezilyalı oda kleb olur |
eger bu transfer gercekleşirse coookkkkk güzelll olurrr |
yönetim yine transferde yavaş kaldı şampiyonluğa giden fener roberto carlos yıldıray ve sol campell ı bitirdi bizde hala 80 tane isim ortaya atılıo delgado gelirse yannız türkiye 2. hagisini görür ama bu koşuoda aynı emre yıldıray gibi bi oyuncu çok maçını izledim de basel vermez bize versede 10 milyon dolar öderiz |
Ailton: Hamburga kesin gidecek, taraftarları onu çok sevdi.. Juanfran: Ajax kesinlikle almak istiyor onu.. Pancu: Rapidde nerdeyse her maç golu var, 2 gun once yine attı, Rapid onu kaçırmaz.. Youla: Fransa onunla çok ilgileniyor, o kesin gider, ondan şüpheniz olmasın..;) Delgado: Müthiş bir oyuncu, İsviçre Liginin en değerli oyuncusu, Şampiyon Baselin orta sahasında...Oyunun kaderini her an değiştirebiliyor, müthiş pasları ve frikikleri var...:cool: |
Türkiye`de Saat: 06:08 . |