![]() |
arkadaslar kaynaklari bulmak cok kolay daha yeni biryerde okudum dortmund da istiyormus arsenala satti oyuncunun parasiyla alacaklarmis Tomás Rosicky 15 satmislar onun parasiyla alacaklarmis alin sizede kaynak dortmund yazmiyor ama yakin bir arkadasimdan daha yeni haber aldim o söyledi http://www.4-4-2.ch/news/news-detail...ren-angeboten/ |
besiktasin almak istedigi oyuncuyu ilk basta arstirmak geerek bu besiktas herkezi kandirmasin artik karnimiz doydu ya mallar gibi tümeri kaptirdilar süper bir yalan haber yapmak istiyorlar delgadoyuda kaptirmasinlar arkadas rezil etti beni bana dedigi aynen su L.. bak sizin istedigini oyuncu dortmund la anlasmak üzereymis bende söylemesi biz siden önce alacagiz dedi bu iisler gizli yapilar besiktas gibi degil dedi yani ben daha ne söyleyim besiktas bir oyuncuyu türkiye getirmediktten sonra ben inanmam arkadaslar sagilarimla |
paylaşım için teşekkürler. yönetim hakkında biraz daha düzgün konuşalım.. en nihayetinde beşiktaşı yöneten kişeler.. |
tamamda kardes haklisin dogru söylüyorsunda ben artik birsey beklemiyorum ya delgadoyuda dortmunda kaptiracaklar sonra bunlar nasil taraftarin yüzüne bakacaklar ya ben onu anlamiyorum kardes vallaha ben besiktasa hastayim ya su tümer gittikten sonra acayip oldum hep arastiriyorum transfeer edilecek oyunculari kusura bakma bir hatta yaptiysam |
tümeri mallar gibi kaptırdılar demişsin.yönetimin hatası mutlaka vardır ama tümerin kanı bozukmuş yönetim napsın.arkadaşına selam söyle |
ya ama cok hata yaptilar ama neyse benim tek istedigim bu oyuncu gelsin ya schweiz da yani isvicrede yilin futbolcusu secilmis cok takim istiyor besiktas elini cabuk tutmassa kacar |
Alıntı:
|
alin size bir habeer daha Gerüchte Primera Division Der spanische Spitzenklub Deportivo La Coruna dürfte ins Rennen um den argentinischen Spielmacher des FC Basel mitmischen. Der 23-jährige Matias Delgado hat nach dem FC Nantes und Red Bull Salzburg nun einen grossen Klub auf sich aufmerksam gemacht. Der spanische Tabellensechste aus La Coruna ist scharf auf den Argentinier.Österreichische Medien sind der Meinung, dass Red Bull Salzburg im Rennen um Delgado nur gegen La Coruna Probleme kriegen könnte. |
Bence güzel bi slogan olan TÜÜ-MERT olayına SEVİNİN ARKADAŞLAR!... Evet arkadaşlar bence sevinin.Çünkü eğer bu adam (tabi adamsa) gerçek BEŞİKTAŞ'lı olsaydı böyle yapmazdı değil mi?Demek ki gerçek BEŞİKTAŞ'lı değilmiş.Bu takımın, gerçek BEŞİKTAŞ'lılara, adam gibi ADAM'lara ihtiyacı var.Sanırım siz de düşüncelerime hak veriyorsunuz.Böyle şahsiyetler takımda olursa o takımım vay haline.Çünkü gördüğümüz gibi 3 kuruşa satmaya kalkarlar.kardeş takım olarak kabul ettiğim gs süper kupayı ve daha da önemlisi UEFA kupasını aldı değil mi?Hangi futbolcularla aldı...Hepimiz gördük...Adamlar gerçek gsliydiler.Takımlarına gönülden bağlanmışlar, inanmışlarki ve bu kupayı aldılar.Eğer bizim takımda daha da varsa bunun gibi 3 kuruş etmez adamlar onlar temizlensin işte o zaman görün gerçek BEŞİKTAŞ'ı.ALLAH'ın izniyle kimse önümüze geçemeyecektir.Bunlar benim nacizane düşüncelerim.Karşı çıkanlar elbet olacaktır.Fakat düşüncelerimi eleştiriken yanlış olduğum konularda lütfen saygılı olmaya özen gösterelim.Zaten BEŞİKTAŞ'lı adam küfretmez...(Ayrıca forumda ilk mesajım..İnşallah yanlışlarım olmamıştır) |
Tümer gittiiğinde olmadı tümerin satıcılığına verdik ama bu kadar umutlandırıp transferi başka takım bitirirse inönü başkanın başına yıkılır...Forever Beşiktaş with Delagado =))) |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |