![]() |
insallah kardes bitsinde kurtulalim ya |
kartalhaber.com da milli takımdan genç bir oyuncunun alınacağı yazıyor. ama kim olduğu söylenmemiş...çok ses getirecek diyor, kim acaba? nuri? hamit? mehmet topuz? |
%90 Nurİ Bekleyİn Az Kaldi Elİ KulaĞinda Bombalar Bİr Anda Ard Arda Patlayacak Azdaha Sabir |
sabir eedin biaraz arkadaslar az kaldi cok az kaldi |
şu milli takım kampı bi bitse ozamaman patlar bombalar şimdi izinleri yoktur |
Son Dakika Son dakika... Delgado transferinde pürüz çıktı Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş'ın renklerine bağlamak istediği Delgado transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte son dakika gelişmesi; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Delgado transferinde hiç beklenmedik bir pürüz çıktı. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu'nun büyük çaba harcadığı bu transferde Basel Kulübü ile bu futbolcunun bonservisi için görüşmeler devam ederken Delgado'nun peşin parada ısrar etmesi kafaları karıştırdı. Delgado'nun, futbol hayatını İsviçre'de sürdüren Basel'in eski futbolcusu Hakan Yakın'a danışması bu transferde pürüzün yaşanmasına neden oldu. Hakan Yakın'ın, Arjantinli futbolcuya, "Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Taraftarı da çok ateşli. Beşiktaş'ta çok iyi bir ortam bulabilirsin ancak Türkiye'de futbolcular zaman zaman kulüpleriyle para sıkıntı yaşarlar. O yüzden paranı peşin almaya bak. Bir kısmını peşin alsan bile banka garantisi iste. Ben Galatasaray'da oynadığım süre içerisinde para almadım. Bu yüzden büyük sıkıntı çektim" dediği öğrenildi. Delgado'nun Hakan Yakın'ın bu sözleri üzerine peşin parada ısrar ettiği öğrenildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
valla haber biraz yalan kokuyo gıbı eger dogruysada bızım yonetım beceremedi kıvırma payı arıyo |
neymiş bu para herşeyde ön planda...bu parayı icat edeninn...kimdi abi etiler mi?? |
bence de yönetim kıvırıyor... hadi yönetim bitirin artık şu transferi... |
100 de yüz doğrU haber belliydi zaten böyle bir bahaneyle vazgeçileceği, ya zaten alınsa runje gibi çoktannnnnnnnnnnnnnnnnn biterdi buda bizleri avutuyorlar yemliyorlar bizlerde yiyoruz işte her zamanki gibi, ya alınacak olsa nobreye 3 veren adamlar buna 3,5 vermezmiydi vay anam vay |
Türkiye`de Saat: 10:16 . |