Sinem1903 | 02-06-2006 00:58 | Son dakika... Delgado transferi artık çok zor
Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş'ın renklerine bağlamak istediği Delgado transferinde beklenmedik bir gelişmeler yaşandı. İşte son gelişmeler; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Delgado transferinde hiç beklenmedik bir pürüz çıktı. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu'nun büyük çaba harcadığı bu transferde Basel Kulübü ile bu futbolcunun bonservisi için görüşmeler devam ederken Delgado'nun peşin parada ısrar etmesi kafaları karıştırdı.
Delgado'nun, futbol hayatını İsviçre'de sürdüren Basel'in eski futbolcusu Hakan Yakın'a danışması bu transferde pürüzün yaşanmasına neden oldu. Hakan Yakın'ın, Arjantinli futbolcuya, "Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Taraftarı da çok ateşli. Beşiktaş'ta çok iyi bir ortam bulabilirsin ancak Türkiye'de futbolcular zaman zaman kulüpleriyle para sıkıntı yaşarlar. O yüzden paranı peşin almaya bak. Bir kısmını peşin alsan bile banka garantisi iste. Ben Galatasaray'da oynadığım süre içerisinde para almadım. Bu yüzden büyük sıkıntı çektim" dediği öğrenildi. Delgado'nun Hakan Yakın'ın bu sözleri üzerine peşin parada ısrar ettiği öğrenildi.
Delgado, ayrıca eşinin hamile olduğunu ve eşinin bu transfere karşı çıktığını vurguladı.
bjkhaber
buyurun burdan yakın:( |