![]() |
basel'in eli mahkum indirim yapıcak bonserviste hayırlı olsun bu adam fenerin yeni damadı olcak yaşıda genç çok iş yapar sabırsızlıkla bekliyoz |
Of of yeter artık gelecekse gelsin be yav Kulübü de naz etmesin bizimkilerde herkese para dağıtıyorlar versinler şu adamın parasınıda gelsin yav. |
inönünün yeni on numarası tangocu delgado kesin besiktasta basel sıkıştırıldı 3 milyon euro pesin + bu paranın üstünde satılırsa %30 komisyon ve delgadonun besiktasa gelme istegi işi bitirdi |
işallah kardeşim belge varmı bide varsa onuda söyle kardeş |
kaynak belirtirmisiniz. |
bence de anlaşıldı da basından saklanıyo gibi geliyo bana ...delgado tam bizlik bi oyuncudur inönü yeni şeytanını buldu diyebilirim ... alexten daha kaliteli bi oyuncu olduğu kesin..inşallah en kısa zamanda acıklanır bu tarnsfer bizde beklemeyi bırakırız.. |
adamın süper olduğu baseli tek başına uefada yarı finale taşıdığı doğrudur ama madem boyle onemli topçu niye milli takımında oynamıyo diye düşünmüyo değilim yani. |
KAYNAK???? Hem bu % 30da nerden cikti yine? amma da moda oldu bu bonservisden pay almalar!!! |
Konuya burdan devam edelim.. Ayrıca Kaynak belirtmeye özen gösterin.. http://www.besiktasforum.net/forum/s...ead.php?t=4350 |
Ya burdan Delgado kesin alınmalı diyen arkadaşlara sesleniyorum. Hanginiz bu adamın bir maçını 90 dk. izlediniz? Nerde izlediniz? İsviçre ligini veren bi kanal mı var ya da Arjantin Milli takımına seçildi de orda mı izlediniz? Bırakın bi adamı tanımadan yorum yapmayı. Tamam gelince başarılı olabilir veya olamaz buna lafım yok ama bu adamın kaç kişi bi maçını izledi çok merak ediyorum...Ben bu kadar futbolu takip etmeme rağmen bu adamı daha 90 dk. bi yerde izleme fırsatı bulamadım ama maşallah herkes sanki türkiye liginden bir oyuncuymuş gibi tanıyor hayret doğrusu!!! |
Türkiye`de Saat: 11:52 . |