![]() |
ben yurtdisindayim ve basel-middlesborough uefa kupasi maclarini seyretttim ve bu adamin besiktas ile adi gecmiyodu bile o zaman dedim ki insallah bizimkiler gorsede su futbolcuyu alsalar dedim...kesinlikle yalan solemiyorum...adi transfer haberlerinde gecince acayip sevindim..bize gercekten yararli olabilecek bir 10 numaradir bunda kimsenin suphesi olmasin...insallah bu transfer haberinin bir an once resmilesmesini bekliyorum...hersey BESIKTASIMIZ icin... |
bu transfer bence cok fazla uzadi |
alin artık su delgadoyu bızde tezahuratını hazırlayalım |
mavuba, delgado, jason roberts ,hamit , yıldıray kesin... bomba gibi düşecek türkiyeye bu transferler..bu hafta içi engeç hafta sonuna kadar..bekleyin ve görün... en çok da eziklerin içi yanacak... yıldıray aldık anlaştık hamiti kesin aldık dediler... içlerine oturacak... misilleme öle değil böle olur g*t fb...her fenerli g*t fenerlidir |
abi işallaa dediklerin doğrudur ama artık ben imza görmeden inanamıyorum bizim yönetimin yaptıklarına veya yapacaklarına kaynak verirsen iyi olr sevincimiz kursağımızda kalmasın...:):):):) |
Nerden Bİlyorsun... Bu Dedİklerİne İnanmak İstİyorum Ama İnanmiyorum |
Alıntı:
|
insan umutla yasiyor iste... |
delgado kesinlikle gelsin , roberts i tanimiyoruz tam olarak bobo kalabilir |
vallah delgado gel artık yaw.Ama onada hak verelim eşi hamilemiş yrn ömür gün doğurcakmış baba olarak gelcek bize hayırlısı :) |
Türkiye`de Saat: 22:16 . |