![]() |
Insallah Olur Eger Bu Oyuncuyu Alirsak Delgado Kesin Gelir Akradaslar Bak Görün Besiktas Cok Akilli Transfer Yapiyor Helal Ya Insallah Olur Ya Insallah Hadi Yönetim Göreyim Sizi |
ferres arkadaşıma katılıyorum seneye gene bizim için hüsran beşiktaş gibi bi takım nasıl 6 milyon veremez delgadoya ya insua ondan daha pahalı söliiim bunlar yine bakacaklarki olmuyo aynen kendilerine ve juan frana benzeyen bi kazma getircekler arkadaşlar bu yönetim çoktan vadesini yitirmiştir seçimde bunlara oy veren beşiktaşlı değildir çünkü ben bu yönetimdeki bazı kişilerin bjkli olduğunu düşünmüyorum saygılarımla arkadaşlar |
şimdi işte ezikbahçe nin yönetiminden sinir oluyom ama adamlar çok iyi yapıyo işlerini bizimkiler kulübe bomba döşediler yazıklar olsun |
abi bu yönetim delgado veya başka iyi bi yabancı alamaz anca 2-3 olcak ki 4 ü 6 yı juan fran gibi yıldızları getirmek için kulllanıyorlar.siz hiç merak etmeyin delgadoya ne gerek juan fran hem oyun kurar hem de sol kanadı kontrol eder müthiş bi hızı da var zaten kaplumbağa hızı artık seneye uefa yı alırız |
biraz sabredin hemen ne bu tepki hele bir maçlar başlasın o zaman kötü olursa herkes zaten tepkisini koyar ancak şimdiden böyle düşünen arkadaşlar sadece kendilerine çok zarar veriyorlar |
ne tepkisi koymayalım yönetimde vizyon diye bi şey yok ki sen 6milyon veya 5 milyondan aşağı oyun kurucu bulamazsın bu oyuncular zaten nadiren yetişiyo o yüzden parayı verip almak lazım anladın mı arkadaşım |
Insua bence cok daha ii bi oyuncu ama avrupada basarılı olamayanlardan o da tipik arjantinli delgadonun uyum sorunu yok Allah yonetıme kolaylık versın hangısı hayırlı olucaksa o olsun ama ınsua uyum sorununu cozebılırse bence cok daha ii |
Alıntı:
|
bu delgadoya bu kadar nasıl güveniyonuz arkadaşlar anlamıyorum. delgado cuk oturacak diye vahiy gelmiş sanki. |
Bncede Tek Hedefimiz Delgado Olsun 2 Topcu Alacagimiza 1 Tane Alalim Kaliteli Olsun Derim! Oda Delgado |
Türkiye`de Saat: 21:28 . |