PASCAL_NOUMA | 12-06-2006 08:15 | Bırakın gideyim Beşiktaş'ın prensip anlaşması yaptığı yıldız futbolcu, İsviçre ekibinden anlayış bekliyor.
Beşiktaş'ın yeni sezonda renklerine bağlamak istediği Matias Delgado, kulübü Basel'den "Beni bırakın" talebinde bulundu. Beşiktaş'ın 1.2 milyon euro'ya 3 yıllık prensip anlaşması yaptığı Delgado, İsviçre'de eşinin doğumunu beklerken; kendisi için 5.5 milyon euro bonservis isteyen Basel'li yöneticilere sert çıktı. Tecrübeli oyuncu "Kalmak istemiyorum" http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Ddedi ve ekledi ANLAYIŞLI OLMALISINIZ "BASEL'DE çok güzel günlerim geçti. Elbette unutacak değilim. Ancak bundan sonra Basel'de forma giymek istemiyorum. Ayrılmayı düşündüğüm günden itibaren benimle ilgilenen Beşiktaş'ın teklifini ciddi olarak düşünüyorum. Hatta prensip anlaşmasını da yaptık. Siz de, uzun süre hizmet ettiğim kulüp olarak bonservis bedelimi makul bir fiyata indirin ve bu iş artık bitsin."
FAZLA NAZ USANDIRIR
ARJANTİNLİ yıldızın konuya sıcak yaklaşmayan İsviçreli yetkililere, "Ben kaybedersem, siz de kaybedersiniz" diyerek rest çektiği de ifade edildi. Basel'in istediği 5.5 milyon euro'luk bonservisini indirebilmek için büyük çaba harcayan siyah-beyazlıların, işin uzamasından sıkıldığı gözlendi. Yöneticilerin artık "Fazla naz aşık usandırır" mantığıyla hareket edecekleri öğrenildi. |