![]() |
ulan YÜzsÜz Basel Adam Sİzİ İstemİyo İŞte Daha Ne Yapacaksiniz,,birakin Oyuncumuzu Gelsİn Buraya Artik Yahu Şeref Yoksunu İSvİÇrelİ Ler...sirf TÜrkİye Ye Gİdecek Dİye İŞİ Bozmaya ÇaliŞiyo Adİler Kesİn..ama Delgado Bİzİm Dİr Bİzİm Olacak.... |
DELGADO GÜNDEMİ http://www.aksam.com.tr/foto/2006/06/12/s6.jpg BEŞİKTAŞ Yönetimi, Teknik Direktör Jean Tigana'nın Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra, transfer çalışmalarını değerlendirmek için bugün bir araya gelecek. Talip olunan futbolcularla ilgili çalışmaların hafta sonuna kadar tamamlanmasını isteyen Tigana, tüm futbolcuların 20 Haziran'daki sezon açılışında hazır olmalarını istedi. Bu isteği değerlendiren Başkan Demirören, bugün yöneticilerle bir araya gelerek çalışmaları değerlendirecek. Tİgana'nın isteği doğrultusunda yabancı transfer çalışmalarını masaya yatıracak olan yönetim, özellikle Delgado'nun durumunu netleştirmeye çalışacak. Delgado için ayrılan paranın artırılması da yönetimin gündemindeki maddeler arasında yer alacak. Başkan Yıldırım Demirören, bunun için yönetim kurulu üyelerinden yetki isteyecek. Beşiktaş Kulübü Futbol Direktörü ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdil Arpacı, Delgado transferinden son noktaya geldiklerini söyledi. kaynak:akşam |
bu iş uzadıkça can sıkmaya başladı. alacaksak alalım almıyacaksak başka adamlar arıyalım. ama alırsak süper olur oda ayrı mesele... |
gercektende cok uzadı bu iş yaaa:( |
Çarşı basel ede karşı :D |
degadoyu alamazsak onun gibi genç yetenek kranjar var anvcak onu almamız imkansız bir an önce delgado transferinin yapılması gerek bu işlerde birazda fedakarlık gerek çünkü basel de en iyi oyuncusunu satıyo kolay değil |
ya var ya akıl diyor marsilya'nın ribery i e yaptığını yap ama biz marsilya igib bir kulüp değiliz ! |
Beşiktaş'ı İstiyorum http://img147.imageshack.us/img147/8...0ab4a8b3fb.jpgDelgado, Basel'e sonunda resti çekerek, "Bırakın Beşiktaş'a gideyim. Bonservisimde indirim yapın da artık bu iş bitsin" dedi. Bırakın gideyim Beşiktaş'ın prensip anlaşması yaptığı yıldız futbolcu, İsviçre ekibinden anlayış bekliyor. Beşiktaş'ın yeni sezonda renklerine bağlamak istediği Matias Delgado, kulübü Basel'den "Beni bırakın" talebinde bulundu. Beşiktaş'ın 1.2 milyon euro'ya 3 yıllık prensip anlaşması yaptığı Delgado, İsviçre'de eşinin doğumunu beklerken; kendisi için 5.5 milyon euro bonservis isteyen Basel'li yöneticilere sert çıktı. Tecrübeli oyuncu "Kalmak istemiyorum" dedi ve ekledi: ANLAYIŞLI OLMALISINIZ "BASEL'DE çok güzel günlerim geçti. Elbette unutacak değilim. Ancak bundan sonra Basel'de forma giymek istemiyorum. Ayrılmayı düşündüğüm günden itibaren benimle ilgilenen Beşiktaş'ın teklifini ciddi olarak düşünüyorum. Hatta prensip anlaşmasını da yaptık. Siz de, uzun süre hizmet ettiğim kulüp olarak bonservis bedelimi makul bir fiyata indirin ve bu iş artık bitsin." FAZLA NAZ USANDIRIR ARJANTİNLİ yıldızın konuya sıcak yaklaşmayan İsviçreli yetkililere, "Ben kaybedersem, siz de kaybedersiniz" diyerek rest çektiği de ifade edildi. Basel'in istediği 5.5 milyon euro'luk bonservisini indirebilmek için büyük çaba harcayan siyah-beyazlıların, işin uzamasından sıkıldığı gözlendi. Yöneticilerin artık "Fazla naz aşık usandırır" mantığıyla hareket edecekleri öğrenildi |
Delgado rest çekti Beşiktaş'ın cazip teklifini kaçırmak istemeyen Arjantinli, Basel'e rest çekip "Bonservisimi indirin" dedi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın 1.2 milyon euroya üç yıllık prensip anlaşması yaptığı Arjantinli futbolcu Matias Delgado, İsviçre'de eşinin doğumunu beklerken kendisi için 5.5 milyon euro bonservis isteyen kulübü Basel'e en sonunda rest çekti. "SİZ DE KAYBEDERSİNİZ" Delgado'nun, "Artık Basel'de oynamak istemiyorum. Tercihimi Beşiktaş'tan yana kullandım. Bonservisimi makul bir rakama çekin. Ben kaybedersem siz de kaybedersiniz" dediği öğrenildi. İç transferi tamamlayan ve tamamen yabancı transferine yönelen Beşiktaş, Delgado'nun bonservis sorunu çıkmaza girince Gilberto Silva, Laurent Robert gibi isimlerle temasa geçmişti. FATİH DOĞAN-Sabah |
alınsın artık alıncaksa...baydı bu konu artık |
Türkiye`de Saat: 22:04 . |