![]() |
DELGADO BESIKTASIMIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN LINK BUGUNUN 15/06/2006 http://www.4-4-2.ch/news/news-detail...enz-ein-thema/ |
Beşiktaş'a mı yoksa Fiorentina'ya mı? |
Alıntı:
|
walla bnım de cevırmeye vaktım olmadı forumda gorunce sıteye gırdım en ustte bu haber vardı bende besıktasa geldı dıye yorum yaptım ama dedıgım gıbı cevırmeye vaktım yok cevırebılen varsa bır zamet cevırsın yoksa aksama cevırırım |
abi Serie A pass falan diyo ya biri çevirsin şunu acele... İnşallah yanlış anlamışızdır |
Besiktas, Wolfsburg, ve Rennes takimlari haftalardir bu oyuncuyla (Baselin en iyi oyuncusu diye bahsedilmis) ilgileniyor. Türkler yüksek bir ücret'de önerdiler, fakat oyuncunun glecegi daha halen belirsiz diyor. Bugün italyadan bize gelen bir habere göre fiorentinanin istedigi oyuncular arasindada ismi geciyor, denmis. Delgadonun hem arjantin hemde italyan pasaportu oldugu icin fiorentinada avrupa birligi statüsünde oynayabilecek ve yabanci statüsünde olmayacak diye gecilmis haberde. |
evet ya bu nedir benim cümle yapısından anladığım kadarıyla bikaç kulüp bu futbolcu için çekişiyor gibi serie ayolunda gibi bir görüş var sanırım ama bjk ninde çok ciddi olduğu belli habere göre. birisi şunu doğru düzgün tercüme edebilirmi ben şizofren oldu burda almanca öğenmeye çalışıyorum şu an :) |
hadi beaaa kötü oldu eğer haber doğruysa İtalya Ligi kesinlikle vizyonu için çok daha iyi ama Fiorentina mali açıdan bizden daha beter:) onların vereceği prayı biz de veririz yani eğer söylendiği gibi Delgadoyla anlaşıldıysa eğer kişiliksiz de değilse bi sorun olmaz ama Delgadoyla anlaşılmadıysa İtalya daha çekici gelebilir... |
pek yanlış söylemiş sayılmam herhalde saol pasadena 1903 hadi hayırlısı biz kaparız işallah |
amd athlon, yukarida yaptikya tercümesini, sizofren olmaya gerek yok:) |
Türkiye`de Saat: 23:24 . |