![]() |
Delgado-Kleberson-wiltord-Cisse-Frey-Geremi bu isimlerden en az 4 tanesi gelirse çok süper olur artık bizi kimse tutamaz :rolleyes: |
buda youla gibi çıkmasında hiç oynarken izlemedim ama görecez |
beyler delgado ısabetlı ama oynarsa |
Beşiktaş'ta Delgado sesleri Fransız hoca, "Yönetim önerdi, izlettirdim. Çok iyi bir lider. Beşiktaş'a güç katacak" dedi. *** Güçlendik Beşiktaş'ın Fransız hocası, yönetimin 3 yıllık ön sözleşmeye imza attırdığı Basel'de oynayan Arjantinli yıldız Delgado'nun transferini "Ofisimi mi dinliyorsunuz" diyerek doğrularken, siyah-beyazlı takıma büyük güç katacağını söyledi. Tigana, "Delgado, yönetimin önerisiydi. Araştırdım, izlettirdim. Çok iyi bir orta saha oyuncusu, alın dedim" diyerek http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DArjantinli yıdızı istediğini ifade etti. BİR SANTFOR ALMALIYIZ Delgado'ya 1.2 milyon euro'dan 3 yıllık ön protokol yaptıran Beşiktaş yönetimi, Basel'le 2 milyon dolardan başlayan bonservis pazarlığı sürdürüyor. Bu arada Tigana, yönetimden her şartta kaliteli bir santrfora ihtiyacı olduğunu yineledi. Fransız hoca, "Bobo kalsa da bir santrfor gerekli. Rakiplerimizle mücadele etmemiz için bu şart. Bu yüzden benim her maçta sahaya süreceğim, ilerde çok iyi bir isme ihtiyacım var" dedi. Fatih DOĞAN |
coğunuz baselde oynuyo die küçümsemeyinm delgadoyu...beşiktaş son yılların en büyük transferini gerceklerştirmak üzere ..unutmayınki pancuyu da 100.yılımızda kimse tanımıyodu ama bizi şampiyon yaptı pancuu...delgado pancudan en az 10 gömlek üstün göreceksiniz bakın seneye türkiyeyi ayyağa kaldıracak bu oyuncu idda ediyorum... |
hepimize hayırlı uğurlu olsun yalnız tigana güzel cevap vermiş benim ofisimimi dinliyorsunuz :D |
babalar bu adam inşallah iyi çıkar iyi bir 10 numarayla ve iyi forvetle ( kesin cisse olmalı) çok gol atarız rakipleri kendi sahalarından çıkarmayız |
arkadaşlar ayrıca tigananın ortasahaya düşündüğü başka bir isim daha var pascal Feunduno ! |
Delgado %99 Bitti... Tigana, "Delgado güç katar" Tigana, Arjantinli futbolcunun Beşiktaş'a yararlı olacağını söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın 3 yıllık ön sözleşme imzaladığı Arjantinli Delgado için Tigana, "Yönetim ismini bana önerdi. Ben de araştırdım ve kasetlerini izledim. İyi bir orta saha oyuncusu" diye konuştu. Basel'de forma giyen yıldız futbolcu için Tigana önce "Ofisimi mi dinliyorsunuz? diye espri yaptı sonra da şunları söyledi: "Delgado'nın bize yararlı olacağını düşünüyorum. Yönetimin bu transferi bitirmesini bekliyorum. Takip ettiğimiz başka futbolcular da var" Delgado'ya 1.2 milyon eurodan 3 yıllık ön protokol yaptıran Beşiktaş yönetimi, Basel'le 2 milyon dolardan başlayan bonservis pazarlığını sürdürüyor. |
bazı arkadaşlar çok iyi çıkarsa 20-30 milyon usd ye satarız filan diyolar. ya avrupada başarılı olmadan futbolcu satmakta neyin nesi? artık biz avrupaya oynayan takım hüviyetinde olmalıyız. şu gençlerbirliği zihniyetinden kurtulun lütfen |
Türkiye`de Saat: 16:28 . |