![]() |
Yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar, 103 yıllık Beşiktaşta taraftardan transfer için para toplandığı nerede görülmüş? Noumada olduğu gibi; Biz isteriz yönetim alır. Yönetimin istediği oyuncuyu biz mi alacağız artık? İstesek 20 milyon dolar basıp alırız delgadoyu o sorun değil, transfer uzuyorsa emin olun başka sorunlar vardır. |
bizim transfer için para toplamamıza bence gerek yok mecburlar 2 kaliteli yabancı almaya bu tür konuşmalarla ezikleri güldürmeyin delgadoyu bence mecbur alacaklar |
herkez kombine alsın o zaman almayanlarda storelerden alışveriş yapsın çıkartırız bu parayı |
benden 5 ytl çalışır |
külübün hesap numarası var da bende yollasak anlamaz gerzekler büyük bi kampanya yapmak lazım ama böle ezik delgado için falan deel değeri enaz 10 milyon dolar eden büyük yıldız için olmalı yoksa taşşak geçerler bizle |
herkes bişi söylüyor en iyisi sabır etmek... |
beyler sakin olalım yönetimin beşiktaşı en az bizim kadar sevdiğini bilerk konuşalım yönetimin en iyisini yapacağına ve DELGADOYU alacaklarına inanıyorum............... |
bu ne 370 tane mesaj kapatın şu konuyu delgado imza atarsa yaparız yorumu. her an gelişme vardiye bakıyoruz zaten sadece mesaj atmak için kimse yazı yazmasın delgado konusunda. |
bence çok iyi düşünmüşünüz. yoksa bu yönetimin bi cacık yapcaı yok. herkes koysa 20 milyon yıldız futbolcular getiririz. hem biz mutlu oluruz hemde yönetim. dandik adam istemioz. |
yilan hikayesine donustu olay , ama bence bu sezon 10 numara alinmasin burak oynasin orda onumuzdeki sezon delgado serbest kalacak bildigim kadariyla onu parasiz aliriz :D |
Türkiye`de Saat: 10:40 . |