MURCIELAGO | 19-06-2006 21:00 | ''arkadaşlar bu transfer bitti sayılır ancak bazıları ki bunlara ben beşiktaşın içindeki pislikler ve hainler diyorum, trnasferi baltalamaya çalışıyorlar. Beşiktaş basel ile anlaşmışken araya başka kulüplerin girmesini sağlayan beşiktaşlılar var. Ben böyle insanların kulüpten biran evvel uzaklaştırılmalarını istiyorum. Ayrıca Delgado olmama ihtimaline karşın yedekte tutulan oyuncular çok önemli isimler, bunların arasında hele biri var ki, bence keşke o gelse. Ve bu oyuncu medyaya yansımamış bir isim şu ana kadar. Bu transferin bittiğini açıklayan kişiydim ve bu transfer bitmediği için günlerdir size olan mahçubiyetimden dolayı yazı yazamıyorum. Ama bunları bilmek her beşiktaşlı'nın hakkı diye düşünüyorum.......'' * * * ''Hayır hala delgado bize çok yakın ama bazı hainler fiyatın düşmesini engelliyorlar. Bu hainleri açıklamayı çok isterim, ama inanın ki açıkladığımız anda ortalık karışır, sadece bu kadarını söyliyim. Ayrıca medyada gündeme gelmeyen, bahsettiğim oyuncu içinde aynısı gerçekleşir. Çünkü bu forum çok yakından takip ediliyor. Benim burada milne ile yazdığım haber daha gazetelere yansımadan, internet sitelerine geçti. Bu yüzden yazdıklarıma dikkat etmek durumundayım.........'' * * *
arkadaşlar bu yazı forzabeşiktaş'tan alıntıdır..baltinok1903 adli arkadaş yazmış...ulan şu içimizdeki irlandalılardan bir türlü kurtulamadık be... |