![]() |
yuuuuuuuuuuuuuuh ya saçmalamayın arkadaşlar eziklerin ağzına mı düşmek istiyorsunuz desinler taraftardan para istiyolar |
Alıntı:
|
sevgili ----kingkartal---- çok biliyosun galiba,o kadar övdüğün adamı ne zmandır tanıyosun acaba çok merak ediyorum.kim bilir kaç maçını izledin belkide izlemedin ama yaptığı 2-3 hareketi gördün ona göre yorumluyorsun.Sergenden iyi dediğin adam kaç kere milli olmuş,avrupada hangi takımda oynamış,ne başarısı var anlatır mısın bizide aydınlatımısın acaba? |
sevgili ----kingkartal---- çok biliyosun galiba,o kadar övdüğün adamı ne zmandır tanıyosun acaba çok merak ediyorum.kim bilir kaç maçını izledin belkide izlemedin ama yaptığı 2-3 hareketi gördün ona göre yorumluyorsun.Sergenden iyi dediğin adam kaç kere milli olmuş,avrupada hangi takımda oynamış,ne başarısı var anlatır mısın bizide aydınlatımısın acaba? |
herkes yorumlarına biraz terbiye sınırlarında yaparsa sevirinizz... |
ya abi cok iyide organizasyon nasıl olacak |
arkadaslar ben size bir hesap numarasi vereyim herkes oraya yatirsin sonra ben yonetime iletirim :) |
ben kabul etmiyorum böyle bi kampanyayı çünkü cincona yardım die inönüye kumbara götürdüğümüz zamanları biliyorum ve onların durumuna düşmek istemiyorum |
olmaz öleşey 103 Yillik Beşiktaş Trnasfer Yapmak Tan Acizmi .103 Yillik Beşiktaşimizin Parasi Olmaz Olurmu .ha Yok Illede Kulübe Destek Olmak Istiyosaniz Kombine Alin Store Lerden Alişveriş Yapin Ama Yok Hesap Açip Para Toplayalim Yok Mesaj Hatti Açalim Demekgibi Hata Lara Düşmeyin .103 Yillik Kulübümüzü Dilenci Gibi Kimse Dilendiremez . sayin Moderatörler Lütfen Böyle Kulübümüzü Aşağilayacak Konularin Açilmasina Izin Vermeyin . |
Alıntı:
sonderece dogru |
Türkiye`de Saat: 22:05 . |