![]() |
Juan Fran Gidiyor !!! juan fran zaragoza ile anlaşmış. Sıra Beşiktaşla anlaşmaya gelmiş. darısı ailton'un başına. kaynak: kartalhaber |
700.000 dolar verinsler gitsin |
Biz Üstüne Para Verelim Canım Kardeşim 700 Binin Lafı mı Olur Zaten Bu Adama Yıllık 1.3 Milyon Euro Para Ödüyoruz :) |
valla Uçak Biletini Ben Alirim Söz Hemen Yollayalim Ispanya Ya Adamlar Vazgeçmeden.. |
benim anlamadigim tigana bu futbolcuyu niye hic denemedi. bu adam besiktas'ta kac mac oynadi? ben ceske biraz denenseydi diyorum bukadar paramisi yedi ama karsiliginda hic oynatilmadi. sonucta adam ispanya milli takiminda oynamis. |
bakalım kac para verecek ıspanyollar ve bu transferden ne kadar zararlı cıkacaz |
Alıntı:
|
Tigana savasan oyuncu istiyor juhanfran savasan bir oyuncu deyil ! ondan istemiyor tigana onu ! |
Darisi Ailton'un basina! Parayi basan alsin arkadasim! Juan ve Ailton sadece bedavaya gitmek istedikleri icin daha bekliyorlar! Cünkü bedavaya gidince kendi alacaklari para artiyor! Aslinda simdi güzel bir pazarlama ile, yani balon haberlerle onlarin piyasa degerini artirabiliriz! (Mesela: Besiktas Yunan takimlariyla Ailton transferi icin görüsüyorlar! Ismi bizde sakli bir Yunan takimi Ailton icin Besitasimiza 1.000.000 Euro önermis ama Besiktasimiz bu parayi biraz daha yüksege cekmeye calisiyor. Eger Yunan ekibi Besiktasla anlasirsa sira Ailtonla gelecekmis. Ama Yunan ekibi Ailtonun bir sorun cikarmayacagini diyorlar! Eger Yunanlar olmazsa sirada bekleyen Katar takimlarida varmis!) saygilarimla |
Ohhhh be kurtulduk ondan |
ya bu da gitsede ailtonuda verdik mi bir derin ohhh çekeriz artık ! |
ohhh be kurtuluyoz bide ailtondan da kurtulsak |
yolun acik olsun ve birdaha besiktasimizin kapisindan gecme!! |
gitmeden inanmam bu adamda şeytan tüyü var. bir türlü gitmedi ya. kariyerinin içine etti inadı yüzünden. şimdi 2006 almanyada olabilirdi |
Bonservisi bedava istiyormuş Zaragoza. Taş çatlasa 500.000 verirler. O da oynamadan gitti. Juanfran İspanya'da Son dakika... Kartalhaber, transfer gündemini belirlemeye devam ediyor. Beşiktaş'ın gözden çıkarmak istediği Juanfran'a ülkesinden bir takımla anlaştı. İşte son dakika gelişmesi; http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 beşiktaş'ın satmak istediği Juanfran, İspanya'nın Zaragoza takımıyla anlaştı. Zaragozalı yöneticilerin Juanfran'ın bonservisini bedava almak için Beşiktaş'la temasa geçtikleri öğrenildi. Ülkesinden bir takımla anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirten Juanfran, "İspanya'da futbol oynayacağım için heyecanlıyım" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da. |
aynen arkadaşım böyle futbolcumuz var tigana denemiyo bile,ben tigananın bu huyuna sinir oluyorum adam bişiye taktımı gidiyo.habire genç genç genç görecek seneye gençleri,takımda tecrübeli adam kalmadı yaa juanfran gibi adamımız var kullanamıyoruz |
gitsin ya yeter artık |
Alıntı:
|
valla zaragoza bi alsın juanfranı zaragozayı desteklicem artık ispanyol liginde :) |
Juanfran İspanya'da Son dakika... Kartalhaber, transfer gündemini belirlemeye devam ediyor. Beşiktaş'ın gözden çıkarmak istediği Juanfran'a ülkesinden bir takımla anlaştı. İşte son dakika gelişmesi; beşiktaş'ın satmak istediği Juanfran, İspanya'nın Zaragoza takımıyla anlaştı. Zaragozalı yöneticilerin Juanfran'ın bonservisini bedava almak için Beşiktaş'la temasa geçtikleri öğrenildi. Ülkesinden bir takımla anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirten Juanfran, "İspanya'da futbol oynayacağım için heyecanlıyım" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da. KAYNAK: www.kartalhaber.com bu arada arkadaşlar AİLTONU DA barça isyiyormuş..nabacaksa..:D :D |
Juanfran Bize Lazım DeğiL..! Nereye Gidiyorsa Gitsin.! Ama Bizde En Azından Bonservisinden Bişeler Kopartmamız Lazım..! Yönetim Bence En Akıllıcasını YapacaktıR..! |
Türkiye`de Saat: 12:49 . |